banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

tlakový hrnec:d - diskuze

19 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
za chvíli se ho chystám prubnout..jen se jdu rozloučit, kdybych si po použití šla lehnout na popáleniny:o))) kazdopadne nekoho poverim aby vam dal vedet co a jak:D
tak drzim palce tobe i tlakaci
já mám s nekvalitním tlakáčem zkušenosti, bouchnul, ale na popáleniny jsem nešla musíš dodržovat zásadu - jakmile to začne nahlas pískat nebo hodně syčet, tak vypnout sporák a utýct :DDD
:-)))))
Ozvi se,jestli přežiješ
@chezzie zatim je to dobry:D
@Gastrica zatim je to dobry:D ale syci to tak i tak:Dale postupovala sme dle navodu tak snad....
@veverka77 zatim je to dobry:D
Tak to mi do baráku nesmí, strašně se toho bojím Mamka v něm vaří všechno, i mi ho nabízela půjčit na vyzkoušení, ale já jak to začne syčet, tak zdrhám
Kočko, zvládlas to dobře.
@Dana S no taky s nim nejsu uplnej kamarad:d ale kdzy uz sme ho dostali,aspon jednou:Dat muuzu rict co a jak:D:D syci to syci..ale co me vic vadi ze to nejde jen tak otevrit a okostovat:D co se v tom vubec vari:D
@Dana S ja jsem se taky bala, a nakonec kvuli uspore casu a co si budem povidat i energii jsem ho zacala pouzivat a uz bych ho nedala... je to jen o tom to vyzkouset
já se ho také bojím, radši ho nechci
Já bych do nějakého noname hrnce asi nešla, ten náš má nějakých 12 pojistek že prý nevybouchne...no jsem na to zvědavá:)
@luciasek84 ja tam mam taky 2ventily..nebouchl. a dovarila sem..ale zlaty klasicky hrnce:D kdy si muzu ochutnat macku a maso kdy chci:D
@amalie2011 Vždyť chutnat můžeš. Vše dáš do tlakáče a až ho pak otevřeš tak můžeš ochutnat, něco přisypat na dochucení. Já bych ho už z ruky nedala. Díky němu se mi dost zkrátilo vaření.
@zanlena to jo ale musim otevrti az je to z horaku, ne pri vareni. a ja tma prisypavam furt neco prubezne.taky zahustovani atd atd...no bud si zvyknu nebo to bude prilezitostny hrnec:D
@amalie2011 Víš jak to dělám já , když dělám omáčku s masem. Osmahnu cibulku, dám maso, sůl a koření a osmahnu. Pak zaliji vodou a zakryji tou poklicí a dusím tak 30-40 min. měla jsem u toho rozpis jak dlouho které maso se dělá. Po té době odstavím, upustím páru a ochutnám, popřípadě dochutím a nechám chvilku povařit. Pak rozmíchám mouku s vodou a přiliji k tomu masu a za stálého míchání povařím a popřípadě ještě dochutím. Tam jde hlavně o to, že to maso máš v tlakáči hotové za kratší dobu než v obyčejném hrnci.
@amalie2011 Ještě bych dodala, že když sundám poklici a zdá se mi málo vody tak ještě dolívám vodou a nechávám povařit.
@Gastrica

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici