banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Špagety - diskuze

40 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Chci dneska Adamovi uvařit do mrazáku a chystám se na špagety. Myslíte, že to můžu udělat klasicky jako nám? Cibulka, mrkev, protlak. Maso uvařím extra a nasekám ho, pak do toho zamíchám s těstovinou. Můžu přidat bazalku? Smažit na trošce olivového oleje?
az na protlak asi muzes..vcetne bazalky..ale ja nesnasim konzervy..jadelam detem z rajcatek
@Liberte Když mě nebaví loupat rajčata a dávat pryč ty pecky. Napadlo mě, že koupím rajčata v konzervě.
Jo, udelej to jako vam, jen to tak nekoren. Bazalka neuskodi, pokud ji nebude moc. Vega je o neco mladsi, nez Adam a ja ji minuly tyden dala bramb. kasi (to jo, pouzila jsem UM, normalni ji jeste nedavam a stale kojim) a do toho ji nasekala na drobno kousek peceneho stehna a trosku polila stavickou,...a zije. :)))))
@mihra A ten protlak nevadí, ne? Je dobrej, bez konzervantů.
Také už Baruška přesně takhle ochutnala. Zpěnit cibulku, přidat mrkev, pak maso - nechat zatáhnout, přidala jsem trochu protlaku na barvu a rajčata v plechovce. Dokonce i natur bujon jsem tam strčila pro lepší chuť protože jsem nesolila. Trochu koření. A ještě jí určitě nebyl rok. To že mi to nejedla, to byla věc jiná :DD
cibuli nedávám, ale časnek jo. bazalku už dlouho. dělám z čerstvých rajčat, jen nakrájím, chvíli rozvařím a přepasíruju přes cedník. neloupu ani nepreparuju zrníčka. Vojta měl už i čerstvé rajče, nic mu nebylo. myslím, ale že kvalitní protlak může
@luciasek84 a tu mrkev tam dáváš na krájenou na kolečka,nebo nastrouhanou?
ja davam rajce co mame od nasich a i ty musim po troskach, zkusila jsem mu dat sklenicku - byli to taky testoviny s rajcetem a necim a on to cely vyhodil, kdyz jsem to zkusila za tyden dva udelat majdu z rajcat a mrkvicky s testovinou, tak to samy - zas to letelo... takze davam fakt jedno pidi rajce, sparim, oloupu, odpeckuju a ono toho zas tak moc nezbude...
@chezzie Já to dělám do zásoby, do mrazáku. Už jsem to uvařila, tak zítra uvidím, jak mu to pojede. Ale jemu rajčata chutnají. Jsou snad v každé skleničce.
@Emma123 Já už to uvařila a zapomněla jsem úplně na koření. Česnek jsem nedávala. Tak příště. Ale dala jsem mu tam hrášek.
@luciasek84 Já tam dala jen ten protlak, nesolila jsem, dala jsem tam ještě hrášek. No uvidíme, zítra mu to dám. Já to nechala tak, jen trochu pomačkaný. A koření jsem zapomněla, tak to holt bude mít jalový.
@VerunkaS Já dala na kolečka.
@angieblack no kdyz je jich tam malinko tak mu to nevadi, ale jak jich je tam vic tak mu to vadi, je to potom takovy nakysly... no mozna to zase brzy zkusim dokud jsou domaci rajcata, bud mu to posmakuje nebo ne...
@VerunkaS Mrkev nastrouhanou dávám:)
Klidně tam šoupni ty konzervovaná rajčata.Jinak já bych to nemíchala s těstovinama.Zmrazila bych tu mačku a těstoviny uvařila vždy k tomu čerstvé.Tak to jednak zabere více místa v mražáku a jednak ty těstoviny po rozmrznutí nic moc.
@Honafa Já už to uvařila najednou a snědl to. Nevím, jak bych pokaždé vařila hrstičku těstovin.
@angieblack Promin, ze odpovidam, az ted. Protlak nevadi. Prakticky uz prckum muzem davat vsechno, jen ne tak korenene. At okostuji ruzne chute. Co teda male nedavam a davat nechci je sladke, konkretne cokolada. Na tu ma cas a chutnat ji urcite bude.
@mihra Nevadí. Adamovi to docela chutná, akorát i když jsem udělala ty Panzani těstoviny Express, jsou menší, tak mu to dělá trochu problémy. A taky je to asi sytější, takže těch jeho obvyklých 250g nesní.
@angieblack Panzani? Ty jsou, ale vaječné, ne? Já zatím dávala jen bezvaječné, blééééééé. Jinak nám dospělím vařím jedině Panzani. I když teď už bude mít Patrik rok, tak už přejdu, taky na tyto.
@LenkaM23 Nejsou, jsou bezvaječné. Mě chutnají i tak, nepoznám rozdíl. Měli akci v Makru, tak jsem koupila asi šest balení.
@angieblack Aha, tak tady bezvaječné nemáme. Malé město, no. A mě jiné těstoviny nechutnají.
@LenkaM23 Tohle jsou ty Expres, jak jsou hotový za 4 minuty, tak jestli to není tím. Mě je to jedno, hlavně, když to nejsou Zátkovi těstoviny, ty jsou strašný.
@angieblack Ty Expres jsem taky kupovala, ale teď už jsem je tady dlouho neviděla. Prostě zapadákov, ale nikdy jsem si nevšimla, že by byly bezvaječné.
@angieblack Schválně jsem se mrkla a oni jsou bezvaječné i ty obyč Panzani. Já jsem tele, nikdy mě nenapadlo se mrknout.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
19 hlasů

69 %
51 hlasů

5 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici