banner

Celkem 6 příspěvků

Zobrazit příspěvky podle:
pohanku dávám na střídačku s kroupama do bramboračky.Jinak nám moc nelezeNám chutná víc loupaná

řapíkatý celer používám do všeho kam dávám zeleninu.Ryzoto,čína,polévky....Já ho před použitím loupu.je jemnější
Moje babicka mi z pohanky vařila polévku,ne z vody ale z mléka.
Na syrový celer pozor u alergiků. Viděla jsem v rodině alergickou reakci po celeru a měla jsem dojem, že pouze díky rychlému lékařskému podání medikamentů neskončilo šokem.
pohanku přidavám do polevek,a jinak ji orestuji a vařím ,a podavám jako ryži,chutná nám to.
Orestovat cibulku,nasypat na ní pohanku,zalít vodou 20min podusit nebo až změkne a vyvaří se voda.A rozmíchat v ní měkký sýr raději více.No a pak podávat s kýsaným zelím,nebo nějakým salátem.Je to výborné a jediné jídlo co mi z makrobiotiky chutná.

řapík.celer

Ahoj, řapík. celer je má nej nej pochoutka a můžu ho jíst pořád. Lístky dávám na mrazák a pak do polévek a řapíky buď syrové k pečivu se sýrem, nebo na salát se zálivkou: kozí jogurt, kopr, česnek, oliv. olej. Je tak hrozně dobrej, že mi přijde škoda, používat ho do vaření, pže tam ztratí chuť. Tak pa

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici