banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Papiňák - diskuze

17 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Holky,používáte?Já ano,ale opravdu jen na uvaření masa.Na co všechno ho používáte vy?
Já ho teda nemám a ani po něm netoužim( špatné vzpomínky z dětsví).Ale má ho kamarádka ,vaří v něm skoro všechno a nemůže si to vynachválit.No je pravda,že má ssttrraaaššnnněě brzy uvařeno
@tygřímáma Tak to ja je varim zasadne v papinaku. Je to rychle. Akorat se musi dat vody nejvys tretina, jinak by to fakt mohlo buchnout.
Používám,mám tescomu je bezpečnej a vůbec z něj nemám strach.Mám 2 v 1.Malej a velkej hrnec a oba využívám!Prababí má nějakej nevím co to je za značku a z toho strach mám,už jen to ovládání - ale má ho novej....ale žádná kvalita....Jinak v ně vařím,guláš,kuře na pap.,omáčky co jsou s hov.mase....,uzený,atd....
Taky v něm vařím jen maso,docela se ho bojím
nepoužívám, ani ho doma nemám a nechci, neb z něj mám strach:o)
vařím v něm btambory,rýži,luštěiny,polévky,hlavně vývary,maso.
Taky v něm dělám vše krom luštěnin ty bych do něj fakt ze strachu nedala
mám dva a vařím v něm jak polévky tak omáčky
A já do něj dávám vánoční cukroví, aby rychle změklo.NEVAŘÍM!
používám opravdu často - maso, brambory
Já teď dostala nový a používám ho snad na všechno.Maso,brambory,polívky prostě vše co se dá.
ja ho pouzivam hlavne na uzene kosti, koleno atd. a pak na vyvar, jinak ani ne. Docela nerada v nem varim.
@Silvinka Mojí mamce se to stalo taky,mělo vymalovanou kuchyň hráchem.Na papiňák zanevřela a nesmí jí do baráku.
@janasmile Teda to je odvaha,dát tam luštěniny...Nejen,že jsme se učili ve škole,že hrozí,že papiňák bouchne,ale mamce se to dokonce stalo!Čočka po celé kuchyni.Možná ale jsou ty hrnce jiné než dřív.
Jo a treba na svickovou nebo na nejake tvrdsi maso, ktere by potrebovalo vic casu. Ale kamoska v nem vari skoro furt, i brambory. Urcite to setri energii
Hlavne na lusteniny
Používám často.Na vývary a nebo tam dusím maso,někdy i se zeleninou.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici