banner

Vaření - nové reakce

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 47 300 příspěvků

@luciasek84

200 ml vlažného mléka125 g zakysané smetany1 vejce2 lžičky solišpetka cukru500 g hladké mouky25 g droždíProgram těsto. Nechat jen umíchat, pak předělat do větší nádoby vysypané moukou, poprášit i z vrchu, zadělat sáčkem(pro prostor na kynutí) a nechat minimálně 4 hodiny v lednici kynout. Pak si uždibovat a smažit placky jak velké chceme. Těsto vydrží v lednici i 4 dny a čím je starší tím je lepší . JSOU OD POLOVY a jsou moc dobré, dělala jsem je ve wok pánvy
@luciasek84

slepovaný perník

Přesně tak. Já teda když už to něčím vylepšuju, tak vršek poleju hořkou čokoládovou polevou. ;)

Pondělní Prostřeno

jojo, to mě taky dostal, 5 cm maximálně 5 cm a jeden milimetr

středa

Dobrý nápad už vím co bude u nás o víkendu děkuji.

slepovaný perník

mazu dzemem apreliju cokoladovou polevou...ana vrch poleva a kokos adrzi vse uzasne
@zanlena

Pondělní Prostřeno

Jj,podle pravítka,to byl mazec

pivní chleba

http://www.fler.cz/blog/jak-se-pece-domaci-chleba-v-troubeZkus tenhle :)

pivní chleba

http://www.fler.cz/blog/jak-se-pece-domaci-chleba-v-troubeZkus tenhle :)

Borec Honza

Pondělní Prostřeno

to jako fakt podle pravítka. Na to se budu muset kouknout.

jaké děláš langoše? Že bychom také zkusili. A to se dá normálně na pánvičku nebo do friťáku?

slepovaný perník

Já budu zase xtrémně vtipná, marmeláda perník pouze kazí, takže můj fígl je namazat si vršek nebo jí tam vůbec nedávat :D

slepovaný perník

Já radila taky povidla

slepovaný perník

tak to nevím, my ho stačíme sníst, ještě než se to vsákne

slepovaný perník

Ja pecu dva tenky platy a skladam na sebe,a to nevpiji,takze nevim

slepovaný perník

Soráč blbě jsem četla místo prokrojím pokropím.Ještě přidám,že máš mazat horní pulku,nebo dolní a pak to otočit.

slepovaný perník

a mažeš to až když je perník studený? Asi blbej dotaz, určitě ano. Ale to je jediný, co mě napadá

slepovaný perník

Mazat povidlama a pořádně přitisknout.Nebo ho nekropit a dát do marmelády tošku vody rozmíchat jí at je tekutější a líp se to maže.Nebo celou marmeládu dát i se skleničkou trošku rozehřát do mikrovlnky,ona povolí a pak se na tu pulku perníka rozteče a pak zas stuhne.Jen bacha at se nespálíš.

obalená brokolice +brambor s máslem a petrželkou

taky dobrota

rychlovka

dobrota

Klidně tam můžeš dát jen tu zakysanku bez čokolády.

Můžeš nahoru nastrouhat a prosladit jablko s troškou skořice,nebo to udělat bez polevy

Borec Honza

Třeba už to bude příště dělat v pohodě

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici