Vaření - nové reakce

Pro tuto akci musíte být přihlášení
Nové reakce
Celkem 47 300 příspěvků

Povedly. Ale přiznám se, že na tom oleji se mi smažily nějak líp.


slepovaný perník
díky.slepovaný perník
Honza jí miluje na čemkoliv.Bud dělám-jeden bílek,cukr až do zahuštění a pár kapiček citronu.Musí se hodně promíchat,ale né zas tak dlouho.Ztuhne to i tak.Nebo jen štávu z citronu a cukr.To pak není třeba tolik toho cukru.Cukr musí být moučka.Ta s tím bílkem je taková hutnější lepší.slepovaný perník
jé a jak ji děláš prosím tě? já mám ráda ty kupované perníčky právě s citronovou polevou, mi nenapadlo to zkusit, ale na perník by se opravdu hodila. Já ho většinou dělám jen suchý, ani marmeládlou nepromazávám (to jen někdy).Domácí chléb
Taky dělam svuj.A je vždy ok.slepovaný perník
U nás na perník frčí citronová poleva.200 ml vlažného mléka125 g zakysané smetany1 vejce2 lžičky solišpetka cukru500 g hladké mouky25 g droždíProgram těsto. Nechat jen umíchat, pak předělat do větší nádoby vysypané moukou, poprášit i z vrchu, zadělat sáčkem(pro prostor na kynutí) a nechat minimálně 4 hodiny v lednici kynout. Pak si uždibovat a smažit placky jak velké chceme. Těsto vydrží v lednici i 4 dny a čím je starší tím je lepší . JSOU OD POLOVY a jsou moc dobré, dělala jsem je ve wok pánvy

slepovaný perník
Přesně tak. Já teda když už to něčím vylepšuju, tak vršek poleju hořkou čokoládovou polevou. ;)Pondělní Prostřeno
jojo, to mě taky dostal, 5 cm maximálně 5 cm a jeden milimetr
slepovaný perník
mazu dzemem apreliju cokoladovou polevou...ana vrch poleva a kokos adrzi vse uzasne
Pondělní Prostřeno
Jj,podle pravítka,to byl mazecPondělní Prostřeno
to jako fakt podle pravítka. Na to se budu muset kouknout.slepovaný perník
Já budu zase xtrémně vtipná, marmeláda perník pouze kazí, takže můj fígl je namazat si vršek nebo jí tam vůbec nedávat :D
slepovaný perník
Já radila taky povidla
slepovaný perník
tak to nevím, my ho stačíme sníst, ještě než se to vsákne
slepovaný perník
Ja pecu dva tenky platy a skladam na sebe,a to nevpiji,takze nevimslepovaný perník
Soráč blbě jsem četla místo prokrojím pokropím.Ještě přidám,že máš mazat horní pulku,nebo dolní a pak to otočit.
slepovaný perník
a mažeš to až když je perník studený? Asi blbej dotaz, určitě ano. Ale to je jediný, co mě napadáslepovaný perník
Mazat povidlama a pořádně přitisknout.Nebo ho nekropit a dát do marmelády tošku vody rozmíchat jí at je tekutější a líp se to maže.Nebo celou marmeládu dát i se skleničkou trošku rozehřát do mikrovlnky,ona povolí a pak se na tu pulku perníka rozteče a pak zas stuhne.Jen bacha at se nespálíš.




Borec Honza
Třeba už to bude příště dělat v pohodě
Pondělní Prostřeno
Opava hadr,že?Pondělní Prostřeno
To byla sranda.Podobný magor ve vaření je Martin-mu říct,že má nalámat špagety přesně na 5cm tak je fakt naláme.On je Monk.Jednou krájel maso na guláš přesně na kosty 3x3cm a dělal to celý večer.Co nevyšlo přesně to vyhodil.Dokážeš si představit naše soužití,když já nic neměřím a nevážím.



Ještě jsem zapoměla
U nás se včera snědl celý.Byla to taková rychlovka.Jiný než na vánoce a Gabka říkala ,že je 100krát lepší.Tak nevím.Chyběla tam polovina věcí.Ještě jsem zapoměla
hmm, ve čtvrtek budu dělat řízky (i manželovi na cestu), že bych k nim udělala salát? docela bych si dala
ne a pondělí
Nákyp mám hrozně ráda







Segedýnský gulášek z domácího zelí,
Super, dikySegedýnský gulášek z domácího zelí,
Ještě ti dám tip z kterého nakrmíš 10 lidí.Udělat segedín s kuřetem.Uvařim ve vodě celé kuře jen rozčtvrcené.A pak z toho masa udělám segedín.Celé to kuře do toho zelíčka oberu a nakrájím.To je toho potom fakt mega a je to taky moc dobré.Nejlepší druhý den.Segedýnský gulášek z domácího zelí,
V Ostravě je to Segedyyyyn.Segedýnský gulášek z domácího zelí,
V pohode Mame ho kotel, jak rika moje kamaradka, to je takove jidlo - za malo penez hodne muzikypivní chleba
Tak ho nahrad droždím.Už sehnat chlebový kvas je kumšt a ještě pivní.To by jsi musela fakt do pivovaru.pivní chleba
to tam je taky, ale ještě navíc ten pivní sladSegedýnský gulášek z domácího zelí,
Já tě vůbec nechtěla opravovat. To mělo být, jako že se olizuju nad představou toho segedínu (a je mi úplně fuk, jestli je s měkkým nebo s tvrdým i )Segedýnský gulášek z domácího zelí,
Asi jsem to napsala spatne, je tam mekky, ale to neva, uvarila jsem bez chybySegedýnský gulášek z domácího zelí,
Mňam, segedínSouvisející články
Aktuální soutěže
Aktuální testování
Těhotenská kalkulačka
Vypočtěte si v naší těhotenské kalkulačce, kdy Vás čekají ultrazvuky, kdy obdržíte těhotenskou průkazku, kdy se podrobíte triple testu, kdy se vyšetřuje streptokok, kdy se provádí amniocentéza, kdy byste si měla nachystat věci do porodnice, kdy nastupujete mateřskou dovolenou.
TĚHOTENSKÉ E‑MAILY
Zaregistrujte se na Babyonline.cz, uveďte termín porodu a každý týden vám automaticky přijde e-mail s informacemi o vašem těhotenství týden po týdnu a vývoji miminka!
Vybraná anketa
Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?
27 %
19 hlasů
68 %
48 hlasů
6 %
4 hlasy
Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků