banner

Vaření - nové reakce

Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 47 300 příspěvků

@Honafa

Vepřový jazyk

nejím žádné vnitřnosti, ani játra, ani srdíčka, ani ledviny, nic. Ne z přesvědčení, prostě mi to nechutná a nikdy bych to do huby už nestrčila :) Ten jazyk ovšem, ten nesním z přesvědčení
@Honafa

Vepřový jazyk

Znáš mě skvěle.
@tygřímáma

Vepřový jazyk

Jsem si říkala,že pro tebe to bude výzva si ho co nejrychlejí koupit.
@Gastrica

Vepřový jazyk

A jíš srdíčka?Segra dělá s kuřecích srdíček guláš tak jí vždycky říkam,že kvuli ní muselo umřít alespon 50 kuřat,že se nestydí.

Vepřový jazyk

Dala bych si,s křenem a hořčicí

kozi syr

já jak kdy. asi, když nejsou moc aromatický. myslím, že některý bývají \"silnější\" než jiný.zkrátka, jsem k nim opatrnábabička mi kdysi vyprávěla, jak je kozí mlíko hnusný a odporný, že smrdí, jak ta koza. to mi nepřišlo. jenže pak jsem někde byla a cítila jsem, že koza smrdí jak kozí sýr. od té doby s tím mívám trochu problémy
@Bea-Matyas

Kure na paprice

To zní velmi dobře. Píšu si a vyzkouším. Díky moc!

Vepřový jazyk

jestli to jíte vy, tak mu to dej taky. Fuj, ale já bych se toho ani nedotkla
@nadule1

Kure na paprice

2 vejce, 2 lžíce másla, 2 lžíce smetany, 250 g dětské krupičky. Ušleháš máslo se špetkou soli a vejci do pěny. Přidáš krupičku a smetanu a z hmoty dvěma lžícemi proti sobě (nebo lžičkami, pokud chceš menší nočky) tvaruješ noky (lžíce předem namoč ve studené vodě). Házíš je do hrnce s vroucí osolenou vodou 10 až 15 minut, až vyplavou, vyjmeš je děrovanou naběračkou. Hotovo

kozi syr

Neměla jsem ještě.Taky jsme se zasekli u Hermelínu a brie.Kupodivu mi dětí jí nivu,protože si myslí,že to je sýr se špenatem.Největší sranda je,že jak jsem jako učenka balila nivu tak jsem si říkala-fuj,které hovada to mužou jíst.A ted mám pořád jednu doma.Ještě mám ráda balkán a mozalelu-to zas není Gabka.Ale uplně nejraději mám Goudáka.
@Gastrica

kozi syr

No co hodil to na další salát.
@Honafa

Vepřový jazyk

Děkuju, já si právě taky říkám, že je to krásně libový
@tygřímáma

sobota

taky mě padly hned do oka

Kure na paprice

Jak se dělají domácí noky? Přiznám se, že jsem je ještě nedělala, ale zkusila bych je moc ráda, tak jestli můžu poprosit o návod (jak pro blbýho :)) Díky moc!

Vepřový jazyk

Ja myslím,že jo.6e to je ještě lepší stravitelné než normalní masíčko.

Kure na paprice

Makový koláč-tááááááááková dobrůtka.

sobota

Gábi,shoda,budu je zítra dělat taky.Hrozně mě včera zaujaly
@Sphinx

pátek

A jak děláš ten nekynutý knedlík?

koprovka

Ponorákem bych jí našlehala

koprovka

Já teda koprovku nedělám,ale asi bych ji zkusila ohřát trochu naředit a pomixovat.

kozi syr

Mě jo...já jím všechny sýry, téměř :) ale třeba Honza se zasekl u hermelínu a žádný další stupeň nejí, takže má vždycky řeči když si přunesu domů nějakej smradlavej :)

kozi syr

ne- je to smradlave a nechutne:-!

kozi syr

kozí jsem měla jednou v restauraci v salátu a nesnědla jsem to. Taky se mi z toho chtělo zvracet :) Vybrala jsem zeleninu a to nejdražší z celého salátu jsem vrátila. Asi kuchař nepochápal :)

pátek

To bude nějaká epidemie U nás bude taky krkovička... jen pečená, se zelím a domácím nekynutým houskovým knedlíkem.

pátek

Budeme mít úplně to samé Jen Honza bude mít ty brambory bez zakysanky, protože tu nejí

Pro tchýni

no tchýně...jak ta moje posledně jsem ji zvala na oběd dělala jsem pivní tokáň a ona že nechce...tak ať si naprdnou že...my jsme si pochutnali

Pro tchýni

mňam já bych si dala

Pro tchýni

Ta tvá tchýně je ale trdlo

mňáááááám

Ražniči bych si dala

Snad se tatínek polepší

slintám,jen si to představím

Ještě mužeš udělat špercle-jsou to 4 vajíčka,mouka a voda,aby to mělo konzistenci jak haluškové těsto.Chutná a vypadá to potom podobně a přes tu brynzu to ani nepoznáš,že to nejsou halušky.Jestli máš ovšem tu brynzu.

Brokolice

já už z ní dělám vpodstatě jen polívku. nebo zapečenou s bramborama. dřív jsme ji hodně jedli jen v páře uvařenou, se sýrem nebo sýrovou omáčkou.
@Sphinx

Tak mě právě udivuje že jednotlivé ingredience mmi chutnají a musaka jako celek ne. Asi jsem fakt narazila jenna špatné kuchaře. Jedla jsem to zatím jen v řecku a dvakrát

čerstvé droždí

kupuju jen Fala, ty se mi osvědčili v pekárně a onehdá sem koupila v tesku a just, chleba mi vůbec nevyšel

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
19 hlasů

68 %
50 hlasů

5 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 73 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici