banner

Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače - nové diskuze

"Jsme to, co jíme". Tedy i ti nejmenší z nás. Zajímá vás výživa vašich dětí? Více o tématu najdete v oddílu Péče o dítě.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové diskuze

Celkem 2 585 příspěvků

Nedělní obědy

Celý život jsem byla zvyklá, že v neděli byl lepší a slavnostnější oběd než celý týden. Dlouho jsem toto dodržovala i já. Až poslední dobou to občas poruším. Jak to máte vy, vaříte v neděli o level lepší jídlo?

těsto pekárna

Potřebovala bych prosím radu:) Dělala jsem již podruhé makovky. A minule byly krásně nadýchané, takové jemné. A teď, ačkoliv jsou ze stejného receptu úplně stejně udělané, nejsou vůbec nadýchané ale takové hutné jakoby, když do toho kousnu tak to těsto je takové nahňácané. Rozumíte co tím myslím? Čím to je? Stejné droždí, stejná mouka... i ty čokorohlíčky od tygřímamky nebyly vůbec nadýchané ale přesně takhle hutné:( V čem je chyba?

krém

dneska sem koupila třívrstvý korpus uz nás v akci za 12 kč,je čokoládový a má 3 vrstvy a poradte jaký krém,jen vám řeknu máme rádi něco jako pařížskou šlehačku a taky mandošky,poradte jak byse to k sobě hodilo???co třeba na první vrstvu atak...

pecene livance

holky prosim,daji se livance upect pripadne v muffinove forme????jsem lina smazita formu na livance nemam,babicka nam je pekla a byly vyborne...

Turecká kuchyně

Zuzanka bude mít narozeniny a dárečky jsou ve stylu turecké princezny.Tak mě napadlo,že udělám i turecké menu.Kromě toho,že se tam používá všude lilek o tom nic nevím.Neznáte nějaké turecké jídla a zákusky?Ja snad jen Musaku.

makovky forever!!!

Teda to je žrádlo. Kdo neznáte, zeptejte se Rowdynky. Nevím, proč nám dodnes tajila recept Mě tedy chutnaly i víc než čokorohlíčky od tygřímamky

svickova v papinaku

nikdy jsem poradne nevarila svickovou jako svickovou...az vcera a hned v papinaku..a musim rict,ze parada..chut super,a vse je hotove za 30 minutvsem chutnala a dneska dojedi co zbylo

palačinky

Kolik jich sníte? S čím je máte nejraději? Jaké děláte těsto? Kolik jich děláte?Těsto dělám od oka (vejce, mléko, hladká a špetka soli)...minule na paprice byla Iveta Fabešová ( z té soutěže ) a dělala těsto , že na 0,5litru mléka dala 2vejce a 300 mouky což na mě to byla hustá kejda...Co se týče počtu já sním tak maximálně 4kusy ( pánev mám průměr 16cm) a dělám hodně tenoučké.Petr klidně 20, Stella 2 a Viktorka dneska slupla 4 placky

listové saláty

my se po nich můžeme utlouct...máme rádi polníček, baby špenát, lolo salát, rucolu, čekanku....jsou naprosto dokonaléjíte je? jak a s čím je kombinujete?Nejoblíbenější kombinace našich holek je mix salátu, bylinková sůl, balsamico, tenké plátky parmazánu, losos( gril nebo uzený), černé olivy...mě zas moc chutná když si přidám opražený sezam nebo slunečnicové semínkasušené masko, uzenou rybku, šunku a nebo jen dobrý tvrdý sýr....

Keramické nože

Koupila jsem si sadu keramických nožů. Jednou větou:Miluje je! Jak jsem dosud mohla žít bez nich, nechápu.

nádivky

Čím nadíváte kuřecí, důběží, vepřové rolády, křepelky? Chtěla bych zkusit něco zajímavého. Díky!

Jak (do čeho) naložit kuřecí masíčko ke kuskusu? má někdo nějaký tip? :)

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

26 %
19 hlasů

69 %
51 hlasů

5 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 74 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici