banner
Napadlo vás něco zajímavého nebo hledáte inspiraci? Řešíte právě problém s těhotenstvím, porodem, kojením nebo výživou? Pojďme společně sdílet své radosti, starosti, zkušenosti, tipy a triky a podporovat se.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

když už jsme u těch zážitků.... - diskuze

14 reakcí

Zobrazit příspěvky podle:
Já mám moc nepříjemné zážitky z mé práce v hypernově,jednu dobu jsem uvažovala,že zavolám i hygienu.Pracovala jsem na úseku lahůdek.Tak moc jsem se tam těšila,hypernova se právě otvírala,takže jsme si ji vlastně celou naskladnili a pak slavnostně otevřeli.Předtím proběhlo zaučení v hypernově v Ostravě v shopingu.Tam to bylo super,tak jsem něco takového čekala i tady.Realita byla jiná.Když pominu vedoucí,které s námi jednali jak s odpadem a pak některé kolegyně,které házeli klacky pod nohy,tak mě nejvíce drtilo to,že nás nutili prodávat zkažené výrobky.Např:Sýry jsme krájeli a balili do fólie,když končilo datum,museli přebalit,aby zase vypadali jako čerstvé.Kolikrát se i okrajovala plíseň.Já jsem od toho dávala ruce pryč a vše jsem se snažila dát do odpisů.Párkrát mě viděla vedoucí,že to nedělám dle jejich odporného příkazu a bylo zle.Zákazníci totiž moc nechodili a proto nám toho pořád tolik zbývalo.No byla to hrůza.Potom jsem ještě chtěla zmínit,že když už nějaké maso bylo prošlé,tak se pořádně namarinovalo,aby se to přerazilo a dalo se to do akce.To jsem naštěstí já dělat nemusela.Kolikrát se mi chtělo řvát-lidi nekupujte to,běžte od toho pryč....Takových situací tam bylo plno,že jsem se jednou naštvala a řekla si,že půjdu pryč.No ale než jsem stihla dát výpověď,zjistila jsem,že se nám konečně podařilo miminko,tak jsem jednoho dne,když jsem měla volno šla k mudr,hned jsem šla na rizikovku a už jsem se tam neukázala.
Uááá, fuj, po první větě jsem tušila, co bude následovat, brutusMy jednou koupili taky maso už namarinované a bylo jak bláto. Teď zpětně vím proč, tehdy se to v médiích ještě tak neřešilo, tak jsme ho snědli (bez následků) - fakt to bylo ochucený tak, že se to nepoznalo, na grilu se jakoby rozpadalo, fůůůůj, marinované už od té doby NIKDY, nakládám jen sama
Blééééééééééé,jsem po večeři.Stejně jako Renča,masíčko si marinuju sama,koupené nebrat.
Tohle bych nemohla dělat.Nechápu ty lidi vždyť taky chodí nakupovat.A maso nikdy nekupuju naložené to si nakládám sama.Už ani saláty nekupuju hotové raději si nechám zajít chuť-ta představa co všechno v tom musí být-brrrr.
no...takovej binčes v hypernově znám. Třeba u nás je jedna výrobna cukrářských výrobků, které se rozváží po celém jihočeském kraji a moje kamarádka tam jako cukrářka byla na praxi. Věřte nebo ne, ale v kýblu, kterým myli podlahy, míchali druhý den krém
@danicka84 ... si piš, že věřím Kamarádka se zas učila na prodavačku a tvrdé pečivo holky učnice mlely na strouhanku. A ze země, co popadalo, se tím samým smetáčkem, co se s ním uklízelo, prý smatalo na lopatku a šup i s tím bordýlkem do sáčků a pak hezky na krámJo - a ještě jeden zážiteček. Mamky známej, pracval jako kominík, říkal, že byl u toho, když se po víkendu v nějakým masokombinátu spouštěly ty mlecí mašiny, co se v nich melou, míchají a ochucují různé mleté směsi na párky, salámy a tak. No a jak si tam v těch mašinkách myšky přes víkend hodovaly na zbytcích, tak po nastartování bohužel nestačily utéct - to byl prý pískot Dobrou chuť
@Renča Renčo,vzpomněla jsem si na zážitek ze střední z praxe.Chodili jsme na praxi do jednoho nejmenovaného masokombinátu a bylo to,jak píšeš.Myšáci se z mlýnků rozhodně nevyháněli,pustila se mašina,naplnila se masem a hotovo.Nějaká myš se v salámu ztratí.
@tygřímáma brrrrrrrrrrrrrrr
@Renča Fuuuuuuuuuuj
@tygřímáma A jak jsou salámy dobré......... A kdo máte rádi sterilované lečo jednoho nejmenovaného potravinářského gigantu!!!!! Tam šla většinou paprika, která na kamionu tekla.....
Tohle je bohužel běžné. Byla jsem ještě za svobodna na několika brigádách i v malých krámech a bylo to totéž. Jenže kdyby tohle člověk řešil, nekoupil by nikde nic. Jsem celkem ráda, že máme hodně masa domácího - i když i u tchánů ta hygiena trochu pokulhává... a co terpve v masokombinátech
Tak jsem si teď přečetla všechny zážitky z výroben a chce se mi velebnosti blejt.Je pravda, že bysme nemohli jíst pomalu vůbec nic, ale zítra na nákupu se budu hodně rozhlížet co vlastně koupit a nemít strach.
hmm,fuj tajbl,mám taky docela nechutný zážitky z praxe
já se učila cukrářkou v jednom gigantu ještě za totáče a tam se do kotlů s krémem odklepával popel z cigaret,kluci si do něj i občas odplivli a to se říká že je cukrařina čisťounká práce
@lucie73 nedá mi nereagovat,ale ono je všechno hodně o lidech. Já dělala mistrovou v pekárně a nic takového si tam nikdo nedovolil,myslím jako plivat do díže a tak.A kouření na pracovišti měli taky zakázaný,ale věřím,že se vždycky najde nějaký chytrák,co si jakože udělá srandu,ale je to dost nechutný.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici