banner

Co dnes vařím já? - nové reakce

Za toto téma vděčíme "tygřímámě", které za námět děkujeme.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 19 466 příspěvků

@Myšice

Měli jsme

potřebovala jsem uvolnit mrazák a dojíst staré zásoby,proto takové lahůdky během pár dnů a jaké druhy děláš? Já pracny,rohlíčky,linecký a perníčky a letos poprvé sladkou tlačenku.Všechno z veganského másla,aby mohl i Kryštof,proto jsem ani nedělala košíčky,protože nevím čím nahradit tu náplň ze Salka.A je to pracný hlavně
@moninif

Měli jsme

já to dělala taky poprvé,občas to vařila moje babička,když vzpomínala na své dětsvtí u nás ne s plackama,ale s knedlíkama,bramborovejma.

Měli jsme

Se nevytahujMnam vsechno bych si dala, ty tedy vyvarujes!Ja mam 6druhu,ale dva chci jeste delat. Takze jeste zitra a pak to tu musim vysurovat.
@markíla

Měli jsme

díky, tak to bude asi ono, jo ten hřebíček myslím teta říkala taky.. Vyzkouším, vím že děda vždycky říkal, že k tomu měli placky z brambor, ale recept už nikdo neví :-(

Pondeli a utery

tak sýrovou omáčku jsem neměla ani nepamatuju

Trochu to teď flákám...

@moninif

Měli jsme

v podstatě to dělám tak jak píšeš jen nakonec nedávám ani máslo,ani rum a jen to ještě okořením hřebíčkem.

Měli jsme

jak vaříš tu švestkovou omáčku? U nás to vždycky děda vzpomínal, a co jsem tak zjišťovala, jen sušené švestky/povidla, povařit, udělat zákletku s mouky a mléka, a nakonec trochu másla, pro dospělé případně rum, když je to ke sladkému..

Úterý

@Myšice

Víkend

Nj děti odrostli tak už to sem neláká :(
@markíla

Víkend

Jojo myslela jsem sem na bol..
@Myšice

Víkend

Vůbec do žádné kolonky
@Ady.S

Víkend

No jo Tygrimama sem uz vubec nechodí

Víkend

Koukám převzala jsi žezlo inspirace k vaření
@Honafa

Čtvrtek

A jak ,taky po takové době

Čtvrtek

No vidíš.A chutnala?

Říjen

Snědla bych to od začátku do konce . Zem lovu jsem neměla ani nepamatuju

Trochu to flakam..

samé dobroty

středa

mňam

Středa

Středa

hmmmmm

úterý

Úterý

mňam
@Calamity J.

Pátek

Já jak kdy,někdy taky vařím a peču a někdy rovnou jen peču.Ale pokaždé podlévám pivem

pondělí

tak tu už jsem dlouho neměla
@markíla

Pátek

Nejdříve je vařím a asi po půl hodině v tlakáči dám péct a podlévám tou vodou z vaření. Úplně se to rozpadá a má to výbornou chuť. Ale už jsem koleno dlouho nedělala. Naposledy jsem koupila jenom to maso z kolene a udělala tuším na zelenině.

Neděle

Olalááááá, to zní skvěle.
@Calamity J.

Pátek

já ho občas koupím a upeču doma,ale pečené v hospodě...je prostě pečené v hospodě a většinou to stojí za to

sobota

neděle

Pátek

dala bych si taky
@Calamity J.

Pátek

Jednou za čas je kalorická bomba povolena.

Pátek

Slintán jako bernardýn

Pátek

Jéé, koleno už jsem neměla, ani nepamatuji. Vždycky na něj zálibně koukám v řeznictví, ale byla by to již pro mě v mém věku asi dost kalorická bomba :-).
@moninif

úterý

Vždyť do mě Daniela hučela hodinu.
@moninif

Zase malá rekapitulace :-)

anooooooooo

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

70 %
47 hlasů

4 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 67 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici