banner

Co dnes vařím já? - nové reakce

Za toto téma vděčíme "tygřímámě", které za námět děkujeme.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 19 466 příspěvků

úterý

Já si ráda navařím na dny dopředu

Od pátku do úterý

Takové dobroty

Středa

@moninif

Pondělí, úterý..

To je vtipne,ty krajove vyrazyJa nikdy nevedela,co te to kunovjanka, v receptu treba bylo jak dlouho sterilovat neco ve sklenici od kunovjanky!?!?A nedavno se to tady psalo, nejaka sterilovana zelenina. Ja to teda nepouzivam,ale tady to vkrame snad ani neni..
@markíla

Pondělí, úterý..

jj, míchané vejce
@Myšice

Pondělí, úterý..

ano, míchané vejce
@Myšice

Pondělí, úterý..

už jsem se tu na to několikrát ptala,ale nějak nejsem schopná si to zapamatovat

Pondělí, úterý..

Co je vajecina? Michany vajicka?

Pondělí, úterý..

Vaječinku jsem si udělala v neděli k večeři a moc jsem si šmákla.A tlačenkou by určitě nepohrdl manžel.

úterý

tak to má být

pondělí

@markíla

Vikend

Zelnacka a bramboračka je v zimě u nás pořád... Té zelňačky vařím vždycky kotel, nezahušťuji ji, a dávám i do mrazáku, pak jako třeba včera se náramně hodí :)
@markíla

sobota

To netuším. Nejlepší byla naše Daniela, která chválila uzené a vůbec netuší, že baštila jazyk. To by nikdy nejedla.

Víkend a pondělí

Španělské ptáčky miluju

Vikend

Dala bych si všechno
@inediam

neděle

Budu mít oči na stopkách.

Vikend

hlavně tu zelňačku ti závidím

sobota

mňám!!!! Proč jen ten jazyk nedělám když mi tak chutná?

neděle

to už jsem taky dlouho neměla,díky za připomenutí
@tygřímáma

neděle

Ony nejsou ve všech obchodech, každý má něco.
@inediam

neděle

Schválně kouknu, ale podle názvů mi to absolutně nic neříká.
@tygřímáma

sobota

Mi se ani nezdá, máš víc možností. U nás se nejí ryby, děcka nejí hřiby, já kuřecí, luštěniny jsou sprosté slova, mleté jen Hamburgery... Děs...
@tygřímáma

neděle

Na Hradišťance (plátky okurek) a Moravance (celé okurky) je bohužel strašně moc poznat jestli na líce byli tmaví nebo stálí. Tmaví to mají strašně hnusné napohled, naházené jak seno. No a sem tam vespod místo jednoho feferonu je buď žádný nebo třeba i tři. Tyto směsi moc nemusím.A Halali je naše taky, ale to mám ráda jen syrové, uvařené už ne. A když ho jedeme je hnus vydržet na dílně, to koření pálí jak sviňa.Nejradši mám Čalamádu, Červené zelí a Červenou řepu, ale všechno nesterilované, jen zalité nálevem. Pak mi to přijde moc měkké. A zkus i Peperonatku, Tompu a Cizrnku. Pokud na ně narazíš, ty jsou dobré i zasterilované.
@inediam

sobota

Víš, jakou mi to dá dřinu vymyslet? Začala jsem poctivě zpovídat kolegyně v práci. To by bylo, aby se 25 ženskejch neinspirovalo navzájem.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

23 %
15 hlasů

72 %
47 hlasů

5 %
3 hlasy

Celkem hlasovalo 65 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici