banner

Co dnes vařím já? - nové reakce

Za toto téma vděčíme "tygřímámě", které za námět děkujeme.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 19 466 příspěvků

sobota

@happy

sobota

To lupání se vyhazuje,nechá se jen ten řapík.Ten loupu jako chřest,nakrájím na kousíčky,hodím na cedník a přeleju vařící vodou z konvice.Nechám okapat a dá zpracovávám.Takhle mě to naučila mamka a jí zase babička.Zatím jsme přežily všechny.
@Ady.S

Taky mám 3, ale plný.
@happy

Víkend

sobota

Rebarborovy kolac mam moc rada, ale bojim se ho sama delat, protoze pry je z rebarbory neco jedle a neco jedovate. Nedalo by se nejak popsat, co z ni muzu otrhat a jist a co nesmim? Nevyznas se v tom, prosim?

Víkend

Moc hezky nazev zabijacky
@happy

sakra, taková škoda díky za přání

sobota

Rebarborovou buchtu jsem měla naposledy ještě když žila moje babička. Dneska už ji na zahrádce ani nemáme, tak se schválně kuknu v tom Polsku. Úplně jsi mi teď babičku připomněla.
@HankaŽ

Hned koukam do vizitky odkud jsi a hle! Skoda, ze jsem to necetla driv. Dnes k vam jel muj znamej, mohla jsem jet s nim i s gulasem Tak holt preji dobre chutnani aspon Nikolce. Hezky vam roste, sikulka

Dobrůtky
@tygřímáma

Víkend

Taky víkend

samé dobroty

Víkend

Provokatérko

Taky víkend

skvělé menu

hmm, tak přijeď a přivez mi trochu toho guláše

Víkend

Sobota

Dala bych si francouzské brambory a pak jako zákusek palačinky, být jima.. Mňam. Závidím.
@zanlena

Já mám tři šuplíčky, ale momentálně poloprázdné. Udělám ale nějáké zásoby, to je pak hrozná pohoda když nemusím vařit a mužu být s Ondrou.

Víkend

Tak teď mám dilema. Jestli zítra taky neudělat ty brambory a nebo plánované palačinky.

pečený kuře

Tak mě se toho do mrazáku tedy moc nevleze.
@Evulik25

To manžel je bramborovej ae má raději brambory vcelku...
@mtina

Já též. A jsem sama v rodině, ostatní jsou rýžoví.
@Evulik25

Já kaši nejraději ze všeho

víkend

tyjo ja nevim co bude dnes k veceri natoz zitra k obedu

Víkend

Jedno jídlo lepší jak druhé! Ale největší chuť bych měla na vepřo knedlo zelo.

Víkend

Paráda.

Špízy miluju.

Koukám, že tady holky mají rády bramborovou kaši. Já taky!!! A s pečínkou... mňami.
@tygřímáma

Já jsem se inspirovala, v nejbližší době chci vyzkoušet tu včerejší houbovou polévku.

víkend

Manžel tě asi nosí na rukou, co?
@mtina

špízy jsou dobrota
@tygřímáma

Ne, potřebovala sem udělat něco maxi rychlýho a dobrýho tak mě napadly

Víkend

Víkend

hotový hody

Inspirovala jsi se v Prostřeno?

víkend

takové dobroty
@Andrea81

Taky lína

Koupím Hanz fazole v tomatě a dám je do hrnce na zpěněnou cibulku,přidám trošku česneku a zaleju to tím protlakem z krabičky.Popřípadě dochutím.Dělám ze dvou plechovek.

Taky lína

a mas na ni tady recept Gabi?to bych teda mohla zvladnout i ja
@Honafa

pátek

Mnogo,mnogo

pátek

Opět?kolik jich ještě mezi sebou máte.
@Evulik25

Poradíte?

A se smetanou samozřejmě...

Taková dobrota při pátku!

Poradíte?

Co takhle ji zapéct s těstovinama a sýrem + třeba kousek šunky?

dnes

Mňamky.

dnes

Ono to je výborná kombinace at už tak či tak.

dnes

pochopitelně jsem to podusila
@Evulik25

aha.děkuji asi jsem teda slepá nebo je fakt u nás nemají.
@Alisa

Mají je ve všech marketech u těstovin té značky Panzani. Minule jsem je kupovala v Globusu.
@Evulik25

no mě jde o ty písmenka kde kupuješ.hledala jsem a nenašla.
@Alisa

Dělám domácí kuřecí vývar se zeleninou, jen ta písmenka kupuju. Od Panzani a jsou super.

písmenkovou polévku???nemůžu ji nikde sehnat.nebo děláš domácí a do toho dáváš písmenka?kde to kupuješ?děkuji
@mtina

poradte co uvařit

Asi mě odborníci uškrtí,ale já dělám.Dám na pánvičku cukr až mírně zkaramelizuje zakápnu citronem a potom do toho dám baby karotky,nebo velkou mrkev na kousky a tak to v tom pohazuji,opíkám.Dávam jako ozdobu na talíř.
@Honafa

poradte co uvařit

Gábi co je poglazurovaná mrkev?

poradte co uvařit

Já bych to maso okořenila, šupla to všechno do pečícího sáčku a to celé dala upíct do trouby

poradte co uvařit

Né zrovna podusit,ale uvařit to spolu v hrnci jen trošku osolené a pak to podávat na talíři bez té vody.Kupku brambor,plátek masa a nakrájenou mrkvičku.Je to překvapivě moc dobré.Nebo udělat steak z masa,opect bramburky a jen poglazurovat mrkvičku.
@mtina

To zní výborně, asi ho prubnu hned zítra, zelí ještě mám. Ten můj recept je zase dobré sníst hned, druhý den mi už nešmakoval vůbec, fakt.
@Evulik25

Já pokrájím zelí na nudličky, do toho nahrubo přistrouhnu dvě jabka, přidám najemno nakrájenou cibulku, lžíci hořčice, osolím, opepřím, přidám prolisovanej česnek a cca lžičku drceného kmínu a zakápnu olivovým olejem, nejlepší je když se nechá do druhýho dne odležet. Ten Tvůj vypadá taky dobře, vyzkouším
@Andělka

Čtvrtek

Jasný, přijeďte. Holanďáků je dvanáct, jen přiškrábnu nějaký ten brambůrek a udělám kaši.

Jaký děláš salátek z toho čínského zelí? Já teď zkoušela nový recept a byl úžasný, myslím ten salát. Pokrájelo se to zelíčko + červená kapie+naložené houbičky a zálivka :jedna lžíce sojovky, jedna lžíce octa, jedna lžíce hořčice a dvě lžíce olivového oleje + sůl a fakt jsem si pošmákla. Ještě ta miska, do které si ten salát děláš se nejdřív vytře jedním stroužkem česneku, to je důležité.Mám saláty i čínské zelí moc ráda, tak pokud budeš mít minutku, napiš, jaký máte rádi vy, já se moc ráda inspiruju.
@luciasek84

čtvrtek a pátek

Super, to určitě vyzkouším. Moc děkuji!!!

Čtvrtek

nemůžem se stavit na oběd????
@Meridene

Čtvrtek

@tygřímáma

Čtvrtek

Mě by taky nenapadly, ale mamča mi na ně včera přinesla mletou a sýr a přímo mi řekla, že je to na Holanďáky. A maminka se poslouchat musí. Navíc jsem měla málo strouhanky, tak jsem smíchala klasickou s kukuřičnou a po usmažení mají tááák výbornou křupavou kůrčičku, že bych si ho prase dala i ke snídani.
@tygřímáma

Čtvrtek

Mě by taky nenapadly, ale mamča mi na ně včera přinesla mletou a sýr a přímo mi řekla, že je to na Holanďáky. A maminka se poslouchat musí. Navíc jsem měla málo strouhanky, tak jsem smíchala klasickou s kukuřičnou a po usmažení mají tááák výbornou křupavou kůrčičku, že bych si ho prase dala i ke snídani.

Čtvrtek

Ty jsme neměly snad 100 let
@tygřímáma

čtvrtek

A dneska už by ta kulajda byla rozleželá a tááááák strašně dobrá, ježíš, já si ji budu muset udělat.
@Meridene

čtvrtek

Ne,nejsem masochista

čtvrtek

Šmarjápano, kulajda ( pozn. pro IT - nutně potřebuju slintacího smajlíka ), mňaminky a pudink a čerstvé jahody. Ty jsi se rozhodla, že mě budeš mučit?
@zanlena

čtvrtek

Taky už se těším..

čtvrtek

mňam

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici