banner

Co dnes vařím já? - nové reakce

Za toto téma vděčíme "tygřímámě", které za námět děkujeme.

Pro tuto akci musíte být přihlášení

Nové reakce

Celkem 19 466 příspěvků

Neděle

O víkendu improvizuji .......

samé dobroty

@Evulik25

neděle

Evi,ještě uvidím.Ale napadlo mě to potom taky

neděle

Prejt bez zelíčka?

Ježiš,to bych si dala
@tygřímáma

sobota

No tak super, diky Mam dalsi rostlinu do zahradky

@Evulik25

Díky za tip, Evi. Zkusím.

Rychlovka, ale chutná.
@angieblack

Taky dělám smažák na pánvi a jak píše Andy, obaluji ho dvakrát a super je po obalení dát jej na pár minut do mrazáku, pak opravdu nevyteče.
@Andrea81

Já taky dvakrát obaluju a stejně vyteče.
@angieblack

ja ho delam na panvicce.delam ho zprudka.a taky ho dvakrat obaluju.mouka,vajicko,strouhanka,vajicko a strouhanka.a pak je tuzzsi a nevytika..

A já bych si dala ten smažák. Já ho nerada dělám, vždycky mi vyteče, nemám friťák.
@Andrea81

Přání pána domu

jezis to bych si dala..to jsem nemela ani nepamatuju.
@Honafa

sobota

To je poslední loňský balíček z mrazáku.Ale včera jsem jí byla omrknout a bude po velikonocích čerstvá
@tygřímáma

sobota

I moje mamka jí umí.Ona moc neumí pect,ale kdyby šla do Prostřeno udělala by právě rebarborovou buchtu,že to nikdo moc nezná.Ty už máš letošní rebarboru?
@happy

sobota

Ten stonek je celý jedlý.Jak je to s tím lupáním nevím přesně,ale mamina to nedává ani králíkům a krávě
@tygřímáma

sobota

Dekuju moc! A ten rapik mohu tedy pouzit uplne cely odzdola nahoru, ten jedovaty neni, jo? Proste jenom listi pryc, ostatni je jedle?

Vaří tchýně vedle ve vsi a Lucka se nezastaví.Ach jo

mňam

Víkend

sobota

@happy

sobota

To lupání se vyhazuje,nechá se jen ten řapík.Ten loupu jako chřest,nakrájím na kousíčky,hodím na cedník a přeleju vařící vodou z konvice.Nechám okapat a dá zpracovávám.Takhle mě to naučila mamka a jí zase babička.Zatím jsme přežily všechny.
@Ady.S

Taky mám 3, ale plný.
@happy

Víkend

sobota

Rebarborovy kolac mam moc rada, ale bojim se ho sama delat, protoze pry je z rebarbory neco jedle a neco jedovate. Nedalo by se nejak popsat, co z ni muzu otrhat a jist a co nesmim? Nevyznas se v tom, prosim?

Víkend

Moc hezky nazev zabijacky
@happy

sakra, taková škoda díky za přání

sobota

Rebarborovou buchtu jsem měla naposledy ještě když žila moje babička. Dneska už ji na zahrádce ani nemáme, tak se schválně kuknu v tom Polsku. Úplně jsi mi teď babičku připomněla.
@HankaŽ

Hned koukam do vizitky odkud jsi a hle! Skoda, ze jsem to necetla driv. Dnes k vam jel muj znamej, mohla jsem jet s nim i s gulasem Tak holt preji dobre chutnani aspon Nikolce. Hezky vam roste, sikulka

Dobrůtky
@tygřímáma

Víkend

Taky víkend

samé dobroty

Víkend

Provokatérko

Taky víkend

skvělé menu

hmm, tak přijeď a přivez mi trochu toho guláše

Víkend

Sobota

Dala bych si francouzské brambory a pak jako zákusek palačinky, být jima.. Mňam. Závidím.
@zanlena

Já mám tři šuplíčky, ale momentálně poloprázdné. Udělám ale nějáké zásoby, to je pak hrozná pohoda když nemusím vařit a mužu být s Ondrou.

Víkend

Tak teď mám dilema. Jestli zítra taky neudělat ty brambory a nebo plánované palačinky.

pečený kuře

Tak mě se toho do mrazáku tedy moc nevleze.
@Evulik25

To manžel je bramborovej ae má raději brambory vcelku...
@mtina

Já též. A jsem sama v rodině, ostatní jsou rýžoví.

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

27 %
19 hlasů

68 %
48 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 71 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici