banner

Celkem 3 příspěvky

Zobrazit příspěvky podle:
Babička dává do brambor kmín,ale nevím z jakého důvodu.
abych pravdu řekla,nikdy mně nenapadlo ,při vaření brambor ,použít něco víc než jen vodu a sůl ,ale člověk se neustále učí,díky
Na brambory mě mamka taky učila dávat vody akorát, aby byly potopené. Má to i jiné důvody. Dřív se to začne vařit, tudíž se ušetří čas a energie (plyn, elektrika). Těstoviny vařím také v hodně vody

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč