Inzerce
Inzerce
Inzerce

Podle plánu - diskuze

  • Podle plánu
    I když s drobnou komplikací děti včera odjeli.
    V plánu bylo,že Honza pojede odpoledne k našim na kole pro Zuzku a tašky si tatka potom přijede večer. My S P jsme šli koupit léky na cestu a pro mě dvojdílné plavky,Bože,to je děs.Mám obří vrh a malý spodek.Nikde za celý měsíc nebyl tak obří vrh co by mi byl.Až poslední štace u větnamcu Tam byl obří vrh s obřím spodkem,tak jsem to tam musela zaonačit.A mám to.Po cestě jsme si dali oběd i když byl i doma.Jenže měli halušky na které mám chutě už 2měsíce. Nevěděla jsem,že budu obědvat tak jsem si dala zmrzlinu,potom cider a potom byla v menýčku mléčná polévka a na to ty halušku se zelím dobře omaštěné. Ajaj můj zhýčkaný žaludeček polomáčenýma trpěl.
    Sotva jsme došli domů,už se Honza chystal.Zuzka furt byla na pc a neděla nic.Naštěstí si vzali oběd. Tak si Honza vzal z balkonu kolo a ejhle bylo píchlé. Zavolal dědovi a ten,že je teda vezme rovnou oba i s kolem. No a ta Zuzka neměla vůbec nic sbaleného.To byli nervy. Uf,naštěstí se vše podařilo zvládnout rychle a my už měli večer pro sebe. I když mi bylo smutno.
    Dneska máme v plánu se odblešit a odvšivit a udělat se krásnými      . Já si nabarvím hlavu,P si oholí celé tělo.Pak půjdeme slavit moje narozky.
    Honafa   | 25.07.2018 10:51:27 | Reakcí: 1, poslední: 25.07.2018 20:02:25
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3661)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×