Inzerce
Inzerce
Inzerce

Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak - diskuze

  • Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak
    Nevím zda, to sem úplně patří, ale nenašla jsem vhodnou kategorii. Prostě se chci pouze podělit o kousek svého příběhu.
    Než jsme se rozhodla otěhotnět, byla jsem zásadně proti tomu být mámou. Samozřejmě nedořešená věc z dětství. Byla jsem nešťastná v práci. Každý ní říkal ať neodcházím protože dělat v kanceláři je nějaká výhra. Nakonec jsem poslechla svého Anděla- průvodce, jak chcete a odešla jsem z práce starat se o hendikepované děti. Tam jsem mi zcela obrátil život naruby hodně jsem se zaměřila na vnitřní život a svoje srdce. A zjistila jsem že po praktické stránce se umí postarat o dítě. Pak už jenom hlodalo pomalinku to mateřství. A když už jsem si to konečně připustila a začala jsem si představovat situace o miminku, aniž bych nad tím vlastně uvažovala vědomě. Jsem se konečně svěřila svému partnerovi a v ten moment my došlo, že když miminko budu milovat, tak to dáme. Není to teď tak, že bych nebyla úplně nezaopatřená, ale taková klasika hypotéka, zaměstnání, žádný free.
    A pak se začali dít věci. Od 15 let jsem měla antikoncepci. V září jsem došla k tomu, že chci miminko. V říjnu jsem měla" sen " ale vím na 100% , že nebyl. Vnímala jsem naprosto čas, místo, plný vědomí. A bylo tam řečeno hodně ale to nejdůležitější o čem si psát co se týká miminka bylo...
    Abyste tomu rozuměli můj partner má bratra který má dvě dcery. Jeho tatínek je z dvojčat a dvojče jeho tatínka má dvě dcery. A ta jedna dcera má jenom kluky ta druhá má jenom holky. A taky si to tak sami vypočítali to vycházel že budeme mít dva syny. Dokonce mě o tom přesvědčil i přesto že jsem celou dobu viděla starší holčičku a chlapce. A už dávno ještě předtím jsem zanevřela na mateřství jsem to tak taky vnímala.
    A v tom "snu" jsem se zeptala jestli budu mít někdy děti. Odpověď byla že ano že první bude holčička a potom chlapec. Já stále zmatená jsem tvrdila i tam, že ne že to určitě budou dva kluci. Jelikož jsou mí andělé vtipný tak se smíchem řekli že nechápu jak jsem na to přišla. Potom jsem se zeptala kdy a oni řekli že na Vánoce budu mít miminko. Samozřejmě už to vzala doslova a hned jsem si myslela že ty Vánoce po říjnu už budu těhotná. Ale byla jsem rozhodnutá že do konce roku chci dobrat poslední plato antikoncepce a od nového roku vysadit. No a to se tak stalo samozřejmě se na Vánoce nebyla těhotná. Ale tohle setkání ve mně zanechalo otisk, na který se neustále myslela.
    Od ledna jsem přestala brát antikoncepci a na konci února jsem šla na spirituální regresi, takže jsem ani neplánovala otěhotnět a dávali jsme si pozor. Čistila jsem se, celkově jak tělo tak mysl. Jsme začali pracovat na miminko a já hned naivně v březnu jsem si chtěla udělat test byl negativní. Mezitím jsem chytila covid, takže se mi naprosto rozházela perioda. A já nebyla schopná přesně určit kdy vlastně mám plodné dny a nemám.
    A prostě jsem se přestala úplně hlídat co se týče té zdravé stravy, alkoholu, kávy  
    A na čarodějnice se mě holky daly v práci jestli náhodou nejsem těhotná na což jsem se smála že určitě ne. Ale potom to jsem měl tři dny zpoždění, ve mě to tak jako hlodalo a udělala jsem si test. S bylo to tam. Byla jsem přešťastná a okamžitě jsem volala doktorce a ta mi řekla ať si přijdu až za dva dny. Tam to potvrdila a řekla mi že termín porodu je 31.12.2022. A to já už jsem věděla že se miminko narodí do Vánoc. Taky už jsem věřil že to bude holčička vybírala jsem jméno a napadla mě Viktorie a chtěla jsem po nich nějaké znamení zda je to správně. A pak jsem přišla k mamince a ta měla na chodbě vyřazené staré krabice, které jsme pak šli vyhodit a hned na té první navrchu bylo sytým žlutý písmem napsáno Victory. Já jsem jenom poděkovala a bylo rozhodnuto.
    Kdy jsme to nakonec oznámili partnerovým rodičům tak byly přešťastný protože už ani nedoufali, že my budeme mít miminko a hned začali plánovat, co ten vnuk bude dělat a jak se bude jmenovat. No a já jim řekla že to určitě bude holčička Viktorka načež se se mnou dohadovali sázeli se a podobně. Samozřejmě že mi doktorka potvrdila holčičku. Která se narodila 9.12 .2022. o 3 týdny dříve, ale na Vánoce jsem byla doma s malou. A ještě to bylo vlastně zajímavé v tom, že jsem celou dobu chtěla mít vodnáře to jsem říkala že to už nestihnu donosit. A pak jsem si četla o tom jaký střelec je, že má rád knihy a protože je mám ráda taky knihy. Tak jsem si řekla, víš co jestli chceš vylézt, tak výlet ale počkej alespoň do 37 týdne. A bylo by fajn buď před Vánoci nebo po ať jsme spolu doma. A tak se stalo. Lásku máme doma a je to krása, každý den požehnání.
    No a teď už jen čekám na prďouse 
    Děkuji a ráda si přečtu váš příběh.
    HelenaDoova   | 17.06.2023 10:39:29 | Reakcí: 6, poslední: 19.06.2023 14:30:32
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak
      Zdravím, to je krásný příběh. Moc gratuluju k Viktorce. Taky doma jednu mám :-) A s výběrem jména jsem to měla podobně, hodně jsme váhali, až jsme nakonec vybrali jméno Viktorie, ale pořád jsem si nějak nebyla jistá a pak jsem se šla projít (bydleli jsme na novém místě) a šla jsem tak nějak kam mě nohy nesly a pak mi zavolal manžel a ptá se, kde mě najde, že půjde za mnou, tak jsem se podívala na jméno ulice a ta ulice se jmenovala Pod Viktorkou a v tu chvíli jsem to vzala jako znamení, že máme vybráno dobře :-)
      anytsirK   | 17.06.2023 19:44:38
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak
        Ahoj,
        Ano děvčátka si vybrali správně a nám nezbylo než je vyslechnout. Náhody neexistují a toto je důkazem.   u
        Zdravím prďolku
        HelenaDoova   | 17.06.2023 19:47:55
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak
      Ahoj, to je moc hezké, at vám dělá jen radost     A kdy chcete mít druhé? :) Já mám u svých dcer věkový rozdíl 2 roky a 4 měsíce  
      Lenuska1234   | 17.06.2023 22:05:38
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak
        Ahoj,
        My už si vlastně pozor nedáváme, ochranu nemám a malý je půl roku a zatím nic. Takže to nechávám otevřený a až ten nahoře bude na nás připravený, tak přijde . Ale co vám budu povídat, nervózní z toho občas jsem. Protože u malý to bylo hned na poprvé a teď si dává na čas. Za což jsem vlastně i ráda protože si můžu užívat malou. Ale ten hlásek v hlavě hlodá   .
        A jaky to je mít takhle prďolky ? Jaký na sebe jsou?
        HelenaDoova   | 18.06.2023 08:21:11
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak
          Přijde to v pravý čas :) Holky jsou hodné. Starší mi už pomáhala s mladší dcerkou, když se narodila. Teď jim je 5 let a 2,5 roku. Vyhrajou si a jsou na sebe hodné, samozřejmě se občas pošťuchují :-D Ale mají se rády  
          Lenuska1234   | 18.06.2023 21:20:55
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Ahoj maminy, můj kousek příběhu o otěhotnění, spirituální regresi a tak
                j
            HelenaDoova   | 19.06.2023 14:30:32
            Reagovat | URL příspěvku

Téma: Co na to říkáte? Přečetli/y jste? Vaše příhody. Co už bych nepřežil/a? (strana 1000)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×