Inzerce
Inzerce
Inzerce

Novinky ze Stabila pro školáky! Nakupte pro své děti kvalitní psací a kreslící potřeby již dnes! - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Baby aktuálně (strana 2375).

  • Novinky ze Stabila pro školáky! Nakupte pro své děti kvalitní psací a kreslící potřeby již dnes!
    Nabídku pro školáky na stránkách http://www.prochytrehlavicky.cz jsme obohatili o krásnou novinku: Stabilo psací set v metalických barvách. Co dále nabízí naše široká nabídka? Ergonomické pastelky se zářezy, které zajišťují stabilitu a správný úchop, pro praváky i leváky. Ergonomické tužky pro děti od 5 – 7 let. Nezničitelné trojhranné fixy, u kterých se při tlaku jejich hrot zasouvá a tím se předchází jejich zničení.
    Nezapomeňte také na doporučený balíček výtvarných potřeb a rýsovací pomůcky. A naše vzdělávací publikace pro děti: Říkačky pro chytré hlavičky, Předškolákovy týdeníčky pro chytré hlavičky, Jak děti přicházejí na svět a Písmenkové kartičky pro chytré hlavičky.
    Baby on line   | 13.08.2014 13:48:23 | Reakcí: 1, poslední: 13.08.2014 20:34:29
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Novinky ze Stabila pro školáky! Nakupte pro své děti kvalitní psací a kreslící potřeby již dnes!
      muzu jenom a jenom chvalit..mame z Bolu Písmenkové kartičky a Říkačky pro chytré hlavičky..obojí super pomucka..karticky pouzivame neustale,daji se s nimi vymyslet i ruzne hry.diky nim se muj syn naucil uz ve trech letech celou abecedu a poznal spoustu veci.publikace Říkačky je take moc bavi.
      Výtvarné potřeby-pastelky uz jedine trojhranne bolacke.-krasne se umyji,perfektne se drzi detem v ruce,po nescetnych padech nejsou polamane.
      za rok pujdeme do skoly a uz vim,kde veskerou vybavu poridim   
      Andrea81   | 13.08.2014 20:34:29
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Baby aktuálně (strana 2375)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×