Inzerce
Inzerce
Inzerce

Bývalá manželka... - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Ach, Ti chlapi (strana 2).

  • Bývalá manželka...
    Ahojte holky, mám přítele, který je rozvedený. Z prvního manželství má 14-ti letou dceru a my teď máme půlročního chlapečka. 7.6. 2008 se chceme brát. Co se nás týče, je vše v pořádku a jak má být. Ale jsou problémy s jeho bývalou. Ona ho hodně vydírá přes dceru. A to on tam pak jde apod. Mi už to leze krkem. Taky jsem mu to sbad 100x řekla. Teď budou Vánoce a oznámila jsem mu, že jelikož už máme syna, tak si nepřeju, aby šel s dárkama k nim domů. Že jeho dcera je dost stará na to, aby si pro dárky přišla k nám. Přítel jí má mít co 2 týdny na sobotu, ale nemá. Ona prostě nemá zájem. Jedině, když s ní jde na pizzu nebo někam, kde nejsem já, tak jde. Ale jinak nee. A přitom, ještě, než jsem otěhotněla, tak jsme všichni spolu všude chodili a bylo vše v pohodě a pak najednou z ničeho nic už k nám nechtěla. A to jsem stále ještě ani nebyla těhotná. No, a od té doby už to tak zůstalo. Poraďte mi, co mám jen dělat. Opravdu mám strach, že zase s těma dárkama půjde k nim domů, jako každý rok. To budu mít úplně zničené Vánoce.
    Lenička   | 17.12.2007 12:24:28 | Reakcí: 22, poslední: 24.12.2007 11:17:10
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Ahoj Lenuli,v tomhle se mi spatne radi,nemam s tim zadne zkusenosti ani z okoli. Ale zase musis brat ze je to jeho dcera.Nepochopila jsem kdy tam s tema darkama chodi,jestli na stedrej den vecer,tak to se ti nedivim,ze te to stve.
      petula.z   | 17.12.2007 12:45:08
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Bývalá manželka...
        Já chápu, že je to jeho dcera. Ale ona není malá. Může si přijít prostě k nám. Víš, nelíbí se mi, že on vždy, když si jeho bývalá něco usmyslí, tak poslušně jde. Takhle by to přeci být nemělo. Má teď jinou rodinu. Dceru bude mít navždy, to je jasné. Ale musí pochopit, že mi není příjemné, když tam stále chodí. Všude v mém okolí je to tak, že když jsou rodiče rozvedeni, tak prostě to dítě chodí k otci, jak to má na papíru a je to. Není to jen toto, je toho více. Třeba jsme byli nakupovat a bývalá mu volala, že jí nejde trouba, co má dělat. Že asi bude něco s elektrikou. Tak jí poradil, kam se podívat apod. Za chvíli volala znova a řešili to a pak zase. A nakonec mu napsala SMS, ať se na to příjde podívat. Že chce péct pro jeho dceru. A jsme zase u toho citového vydírání. Tak jí psal, že nakupujeme, ale až pojedeme domů, tak se tam stavíme. Já bych samozřejmě čekala v autě. Tak když jsme pak nastupovali do auta, tak mu volala, že se už stavovat nemusí. Že už to jde. Není toto divné???? A tak je to pořád. Když má nějakého chlapa, tak o ní nevíme. Už měla 4. Všechny přitáhla domů a seznámila je s dcerou. A můj přítel jí nikdy nic neřekl. Ale když si on našel mě, tak to byl velký problém. Jako jak si to mohl dovolit a že dcera k nám chodit nebude a pokud jo, tak já musím z bytu pryč. Z našeho bytu. S dárkama tam vždy chodil buď na Štědrý den ráno nebo den na to.
        Lenička   | 17.12.2007 13:00:47
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Bývalá manželka...
          Ano, tohle je citové vydírání (případ s troubou). A nechápu, jak si může dovolit říct, že jestli dcera půjde za tátou, tak ty půjdeš z bytu pryč. To mi hlava nebere!!!  
          hanyx   | 17.12.2007 13:21:32
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Já si myslím, že na Štědrý den by měl být se svojí současnou rodinou. Dcera se může sama rozhodnout, na to je dost stará, aby sama věděla, zda chce trávit Vánoce s mamkou nebo s vámi. Dárky bych určitě nechala u vás, ať si pro ně přijde, je to snad slušnost i vůči tobě, popřát ti hezké svátky a né čekat, až jí dárky tatínek donese domů. Pochopila bych, kdyby se nemohla rozhodnout, oba dva měla stejně ráda... ale když říkáš, že nemá zájem trávit s vámi čas, tak tím spíš bych zase neměla já zájem strkat jí dárky pod nos...
      hanyx   | 17.12.2007 12:58:49
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Bývalá manželka...
        Však já jsem toho názoru, že letos už k ní s dárkama prostě nepojede. Řekla jsem mu to. Tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne. Ptala jsem se ho, jestli s ní už mluvil o Vánocích. Tak řekl, že pojede s mamkou na hory. Chápu. Tak jsem se ptala, kdy teda si příjde pro dárky. Řekl mi, že až bude mít čas. No, tak si na to počkám. Opravdu je mi moc nepříjemné, když můj přítel chodí do toho baráku. Já vím, že je tam jeho dcera. Ale zárověň i jeho bývalá žena. Musí přeci pochopit, že mi to není příjemné. Ona by ho určitě vzala zase zpět, kdyby nám to nevyšlo. Tímhle jsem si jistá. Proto možná dělá toto všechno. Abychom se hádali a nevyšlo nám to. Ale to já nechci. Nechci se s ním kvůli ní hádat. Holky, co mám dělat, pokud příjde s tím, že tam ty dárky zase poveze?????
        Lenička   | 17.12.2007 13:07:05
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Bývalá manželka...
          Tak on se snad vrátit nechce, ne? Nebo ti dává nějaký důvod nad tím přemýšlet? Dokážu si představit, jak je to nepříjemné, (představ si, že když se já rozešla po 7 letech s bývalým, tak než se odstěhoval, tak si několikrát, když jsem nebyla doma přivedl svou někdejší bývalou... a nebylo to jen na kafe...      )
          A co dělat, když zase přijde s tím, že tam dárky odveze? Leni, já nevím
            Vydupat a vyhádat si to samozřejmě můžeš, ale to je přesně to, čeho chce ta bývalá docílit...   Měl by se hlavně zamyslen on, komu víc ublíží, když dárky nechá doma nebo je odnese...
          hanyx   | 17.12.2007 13:34:17
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Bývalá manželka...
          Tak jak pises tak to vypada ze dcerunka nema moc o tatu zajem.Asi bych se to pokusila pritelovi vysvetlit,protoze to vypada ze to vnima jinak.Hlavne se nehadejte at nekonec byvale manzelce nevyjde,ze se rozejdete.
          petula.z   | 17.12.2007 13:35:52
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Leni, nezávidím Ti to.. Když se naši rozvedli, tak jsme chodili za tátou my a ne on k nám domů! A myslím, že bývalá manželka je pěkná mrcha. Snad se rozešli, tak nevím proč by vám měla zasahovat do života. Já bych asi na Tvém místě vyletěla z kůže. Dceři už je snad tolik let na to, aby trefila k vám domů sama. A jak jsi psala, že dřív k vám chodila a teď ne, tak jestli v tom nemá prsty její maminka. Ale těžko říct co dělat. ty znáš svého muže nejlíp. Já bych mu asi řekla jak mi to vadí a jak prohlásila, že ty bys neměla být doma, tak to je to samé, jako bys ty řekla, že když tam muž půjde za dcerou, ať ona vypadne z bytu. Je to těžký, ale držím Ti palečky, ať máte hezké Vánoce a nekazíte si je nějakou fůrií! Co třeba někdy počkat na dceru u školy? Jít náhodou kolem a dát se s ní do řeči, pozvat ji k vám? Nebo myslíš že by s Tebou ani nemluvila? Třeba ji něco nakecala maminka a ona si myslí, že není u vás vítaná? Ona nemá ráda děti? Všichni jsou většinou na miminka hrr :-) Že by se třeba zajímala jak ji roste bráška? Pochovat atd? To jsem se rozepsala..:-)
      Kitty   | 17.12.2007 13:56:04
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Spatně se takhle radí,co se děje víš nejlépe ty sama.Já bych se asi snažila příteli říct že dceru mu nikdo nebere,ale ona ve svém věku snad už ví co chce a doma má malého syna který ho tedˇprostě potřebuje víc.A to nejen o Vánocích. 
      Val.J35   | 17.12.2007 16:28:23
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Ahoj Leni, naštěstí jsem nikdy, ani jako dítě a zatím ani teď, nic takového nemusela řešit, ale asi bych si zkusila stanovit nějaká pravidla, na kterých se všichni dohodnete.
      Calamity J.   | 17.12.2007 22:43:01
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Leni,moc Ti držím palce,ať vyberete kompromis-ideální by bylo,kdyby si přišla ,pro dárečky,k vám domů-velká je na to dost.Mimo to ,14 let je poměrně ošemetný věk a já osobně bych to viděla tak,že jí maminka něco nakukala a ona ted zkouší co táta vydrží(a asi to je taky o tom co vydržíš Ty)....
      sandina   | 18.12.2007 09:19:20
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Bývalá manželka...
        Jojo, holky je to složité. Můj přítel se k nim rozhodně vrátit nechce. I jsem se ho na to už ptala. Říkal, že ne. Že miluje nás. Já mu rozumím, že má svou dceru rád, to je jasná věc. Já jí mám taky ráda. Moc by mě potěšilo, kdyby k nám zase chodila a bylo vše, jako dříve. Jenže mám smůlu. Něco v tom musí být a já bohužel netuším, co. Taky jsem názoru, že jí mamka něco musela říct a proto k nám už nechce. Zatím je ticho a o Vánocích se nemluví. Tak uvidíme, co bude o víkendu. To bych se přítele asi zase zeptala, jak to teda bude. Ať mám nějakou představu. Rozhodně se s ním ale nechci hádat. Kvůli bývalce určitě nee. Už jsem mu vysvětlila, jak je mi nepříjemné, když do toho baráku chodí. Říkal mi, že mě chápe. Tak jsem mu řekla, že asi nee, když tam stále chodí. Vždy mi řekne, že on tam ale chodí za dcerou a né za bývalou. Tak mu řeknu, že dcera je dost stará na to, aby k nám uměla přijít. Tak mi na to řekl, že prostě k nám jít nechce a on jí nebude nutit. Vím, je teď i v pubertě. Dominička (náš syn) viděla 2x. A to ještě bylo tak, že jel přítel domů z práce, tak pro ní zajel. Přijeli k nám, přítel se rychle převlíknul a šli spolu sami do města a na pizzu apod. Takže tady byla tak 10 minut. Koukla na něj, toť vše. Když tady byla podruhé, tak to bylo něco podobného. Přítel jí potkal někde ve městě a tak se ho ptala, jestli jí odveze domů. Tak jí řekl, že jo, ale že se ještě musí stavit domů, něco jsem potřebovala. Tak zase tady byla tak 10 minut. Na Dominička se smála a vzala si ho a vyfotili jsme je spolu a šli. Říkala, že je krásny. Se mnou se taky normálně bavila. Tak jsem měla radost a říkala jsem si, že snad už to bude dobré. Když pak přítel přijel domů, tak mi řekl, že se jí ptal, jestli počká v autě nebo půjde nahoru. A že chtěla jít nahoru. Měla jsem z toho vážně radost. No, a od té doby zase nic. Už to budou tak 2, 3 měsíce, co jsem jí zase neviděla. Takže je to zase ve starých kolejích. Trošku mám z těch Vánoc strach. Opravdu je hrozné to, že když bývalá má chlapa, tak o ní nevíme. Ale když je sama, tak se to hned pozná.
        Lenička   | 18.12.2007 09:38:19
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Bývalá manželka...
          Leni ona si to časem sama srovná a pokud to je chytrá holka,tak si najde cestu   
          sandina   | 18.12.2007 09:42:20
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Bývalá manželka...
          Ona asi bývalá manželka neumí být samostatná, alespoň mi to tak přijde. Když někoho má, tak nic nepotřebuje. Ale když je sama, tak otravuje tvého muže. Přeju vám, ať si někoho najde a odstěhuje se za ním někam daleko :-) Nebo ať s ním zůstane na věky! :-) Je to boj, to Ti věřím. A držím Ti palce, ať se máte fajn a všechno se to časem srovná.   
          Kitty   | 18.12.2007 09:48:02
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Bývalá manželka...
          Leni,držím palečky ať to vyřešíte co nejlépe,ale z vlastní podobné zkušenosti vím,že je to běh na dlouhou trať          
          Small   | 18.12.2007 13:18:55
          Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Ta bývalka je asi ten typ co ji někdo musí furt stát za prdelů, to fakt teda nemusím. Jakmile ji nějaký chlap opustí už žhaví fón tvého přítele.A hlavně je těžké když mají spolu dceru.Držím pracičky ať se to vyřeší.
      Elys   | 18.12.2007 11:34:00
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Leni,asi mohu říci ,co jeho dcera prožívá,když si táta přivezl macechu... a když pak byla těhotná... víc ti napíšu emailem,sem by se to nevešlo.
      veru-beru   | 19.12.2007 09:35:15
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Bývalá manželka...
        Jojo, napiš budu jen ráda. A jinak holky moc díky za rady a že jsem to ze sebe mohla dostat. Je to docela i nepříjemné téma, ale bohužel nás to potkalo. Po Vánocích určitě napíšu, jak to všechno dopadlo.
        Lenička   | 19.12.2007 11:21:18
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Bývalá manželka...
      Já to znám spíš z té druhé strany, když se od nás bývalý manžel odstěhoval, tak jsme s dětma zažívali hodně krušné časy, ale radši bych si jazyk ukousla než abych ho o něco požádala. Děti mu dávám bez problémů, problém je spíš v tom, že je moc nechce.Děti si tak na něj dělají názor samy, aniž bych jim kdy o něm řekla křivé slovo.Tvůj muž je evidentně moc hodnej chlap a ona toho zneužívá.Místo toho,aby byla ráda, že o dceru stojí...Naprosto chápu tvoje rozhořčení a držím ti palce.
      Ida   | 19.12.2007 12:31:36
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Bývalá manželka...
        Přesně v tom to je. Přítel je hodný, až blbý. Tak asi bych to řekla. Zatím je ticho po pěšině, ale určitě dám vědět jakmile bude něco nového.
        Lenička   | 19.12.2007 16:34:59
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Bývalá manželka...
          Ahojte holky, tak konečně výhra!!! Už jsem se s přítelem nebavila o tom, jak to bude na Vánoce. A když jsme byli nakupovat, tak mi řekl, že musíme koupit více ovoce. A já na to, jako proč? No, tak mi oznámil, že k nám příjde jeho dcera a chtěla by malakov. Tak jsem měla velkou radost. Příjde k nám zítra na oběd. A malakov jí z radosti udělám. Veselé Vánoce Vám všem přeji.
          Lenička   | 24.12.2007 11:17:10
          Reagovat | URL příspěvku

Téma: Ach, Ti chlapi (strana 2)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×