Inzerce
Inzerce
Inzerce

Právě vydána unikátní publikace Zdravé těhotenství! - diskuze

  • Právě vydána unikátní publikace Zdravé těhotenství!
    Právě v těchto dnech byla vydána zcela unikátní publikace pro těhotné i šestinedělky Zdravé těhotenství.

    Zdravé těhotenství se současně věnuje:
    - zdravé výživě,
    - zdravému vaření krok za krokem
    - zdravému cvičení před, v průběhu těhotenství i po porodu.

    Zdravé těhotenství je tedy publikace 3 v jednom za cenu jedné takovéto knihy.

    Na jejím vzniku se podílela fyzioterapeutka Mgr. Kamila Vorlová, jež se dlouhodobě věnuje léčebnému cvičení žen, které nemohou otěhotnět, a vývojové stimulaci cvičením u dětí, a dále nutriční terapeutka Mgr. Jana Eliášová, která je rovněž autorkou zcela úžasných zdravých receptů.

    Ovšem oním naprostým unikátem publikace je část Zdravé vaření krok za krokem. Jedná se o 16 pokrmů připravených pod odborným dohledem předními kuchaři na poli zážitkové moderní gastronomie nafocených krok za krokem. Jsou jimi Michal Barták ze studia Divoká vařečka, známý z pořadu Sama doma, a David Viktorin, známý z podniků Valoria nebo U kastelána v Brně. Díky receptům nafoceným krok za krokem se může naučit zdravě vařit kterákoliv z žen. A uvidí, že to není složité, že i zdravé jídlo může být velmi chutné, zvláště po odtajnění některých kulinářských fíglů našich šéfkuchařů.

    Dalším velkým pozitivem publikace je systematičnost, se kterou byla sestavena, a praktické ukázky bez zbytečného slovního balastu.

    POZOR! Prvních 1.000 zákazníků si bude moci publikaci Zdravé těhotenství zakoupit za zvýhodněnou cenu 259 Kč! Poštovné u 1 ks publikace pouze 75 Kč.

    Více na: http://www.zdravetehotenstvi.cz
    Baby on line   | 03.06.2012 20:11:41 | Reakcí: 1, poslední: 12.06.2012 11:46:44
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Právě vydána unikátní publikace Zdravé těhotenství!
      O téma zdravé výživy se dlouhodobě zajímám a Vaše kniha je opravdu jedinečná ve své praktičnosti a názornosti. Myslím, že čtyř až pěti set stránkových "biblí" o těhotenství už bylo napsáno dost a toto bude pro nastávající maminky příjemná změna. Faktem je, že u zmiňovaných lexikonů těhotenství bývá nemalá část knihy věnována možným komplikacím a katastrofickým scénářům a maminky prvorodičky mohou lehce nabýt dojmu, že zvládnout těhotenství a porod je vlastně téměř nadlidský výkon a mohou být velmi vystrašené. Psychika hraje u žen velkou roli a to obzvláště v těhotenství, kdy žena prochází nemalou řadou psychických, fyzických a hormonálních změn, a proto je publikace Zdravé těhotenství svým pozitivním laděním kontrastem k současné nabídce na trhu. Přála bych si, abych tuto knihu měla k dispozici během svého prvního těhotenství a mohla z ní čerpat konstruktivní a srozumitelné rady a doporučení.  
      Martička21   | 12.06.2012 11:46:44
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Z naší tvorby - vlastní publikace zaměřené na zdravý životní styl pro děti z edice Pro chytré hlavičky i pro dospělé (strana 8)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×