Inzerce
Inzerce
Inzerce

Vepřová penenka - diskuze

  • Vepřová penenka
    Muže panenka na gril?Jedeme na hory a budeme tam grilovat a mě napadlo udělat špízy z panenky,aby byli rychlejí hotové a propečené,než třeba z kýty.Ale at si neutrhnu ostudu,chci raději zazářit tak se ptám.
    Honafa   | 24.05.2012 11:28:52 | Reakcí: 14, poslední: 29.05.2012 07:43:21
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      Na gril je to podle mě moc libový, aby to nebylo suchý.
      angieblack   | 24.05.2012 11:31:41
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      řekla bych že určitě může,ale asi bych ji naložila do nějaké marinády
      antara   | 24.05.2012 12:00:24
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      Každý kousek panenky bych zabalila do anglické slaniny, je dost suchá
      tygřímáma   | 24.05.2012 12:02:28
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      Jak píše Anička, můžeš zabalit do anglické. Udělej spíš vyšší madailonek než slabý plátek. A netrap to na grilu nijak dlouho, jinak to bude opravdu vysušené. Nejlepší na gril je z vepřového libová krkovička. Ta trocha tuku tomu dá dobrou chuť a není to tak suché.
      stankag   | 24.05.2012 14:31:27
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      Mně by bylo líto házet panenku na gril. 
      Evulik25   | 24.05.2012 14:55:23
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      prolozena pancetou a tady asi nejspis spekem..jen tenouckym a je vynikajici..ja nerada tluste a tak delavamepanenku..pancetu pokud neni libova pak zahodim,spek take 
      Liberte   | 24.05.2012 15:44:57
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      Podle mě je jí na gril škoda...co taková krkovička?
      Zavadilka   | 24.05.2012 19:52:58
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Vepřová penenka
        Budem grilovat všechno možné,každý něco přinese.Krkovičky tam bude plno tak jsem myslela,že bych přinesla něco extra.
        Kdyby bylo po mém,mi stačí špekáčky na klacku.
        Honafa   | 24.05.2012 19:55:09
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Vepřová penenka
          Tak vem zeleninu!Taková kukuřice v alobale je pecka  Cuketa, paprika,lilek, cibule, červená řepa....nebo brambory jako živánská...a máš dvě mouchy jednou ranou( grilování a příloha)
          Zavadilka   | 24.05.2012 20:01:54
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: Vepřová penenka
            Ja jsem expert na hambáče a tortily.Kdyby bylo na mě napeču hambáčové houstičky a nasmažím tortily a ty pak plním grilovaným masíčkem.Ale to jsou lidi co jim stačí chleba a moji snahu by neocenili.
            Dík za radu s tou zeleninou,asi zajdu ráno na trh.
            Honafa   | 24.05.2012 20:05:39
            Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      Gábi, skvělé jsou i grilované žampiony a bílá cibulka. To je delikatesa 
      tygřímáma   | 24.05.2012 20:29:05
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Vepřová penenka
      Měla jsem panenku z grilu a bylo to nejlepší, co jsem kdy z grilu jedla. Připravoval to kamarád - byla naložená v nějaké marinádě a dělal jí v alobalu. Jen pár minut z každé strany - byla šťavnatá, mňamozní...
      nadule1   | 29.05.2012 07:43:21
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 186)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×