Inzerce
Inzerce
Inzerce

38+1 - diskuze

  • 38+1
    Ahoj holky,
    tak jsem se sem po pár týdnech zase podívala. Zítra má manžel důležitou akci v Botanické zahradě v Praze, takže se teď hodně chystalo. A do toho se muselo stíhat dokončit vše pro malého. Všechno oblečení je vyprané, vyžehlené a uklizené, přebalovák plně vybaven a postýlka nachystaná. Do porodnice zabaleny dvě tašky, větší je v autě, na oddělení šestinedělí. A ta k porodu je chodbě, až to přijde. Ale jinak už jsme si cestu do porodnice vyzkoušeli, asi tak v jedenáct v noci, udělalo se mi nějak moc zle. Ale nakonec dobrý, asi nějaká nevolnost a malý se na svět ještě nechystá. Taky ho přemlouváme, aby tam min. do 11.6. vydržel, protože tento týden jsou plánované uzávěry porodních sálů kvůli malování v naší porodnici a museli bychom do jiné.
    V poradně v porodnici jsme byli už dvakrát, zatím je vše ok, mrňousovi se zatím ven nechce. Taky nám při první návštěvě posunuli termín porodu z 25.6. na 22.6. Tento termín jsme měli zaznamenán v prvotrimestrálním screeningu, takže nechápu, kde naše původní doktorka vzala ten druhý. Je fakt, že ochotně nám ho do průkazky tedy napsat nechtěla. Což nám vždy napočítali velikost o +/-3 dny plus. Takže velikostně stále tabulkově. :-) Ještě jsme tento týden stihli navštívit během dvou dnů 3 lekce předporodního kurzu. Pár poznámek si člověk udělal. Ale hodně jsem si toho načetla na netu. Spíš to bylo takové ucelení informací a dání do škatulky.
    No ale vůbec by mi nevadilo, kdyby se mu už příští týden chtělo. Přijde mi, že najednou to začalo utíkat strašně pomalu. Tak nějak strach vůbec nemám, jsem prostě smířená s tím, že bolest to bude.
    Naše Sárinka se už snaží asi malého hlídat a taky ho asi poslouchá, co dělá.Povedla se mi krásná fotka. Nu a zatím poslední fotečka z UTZ, víc už jich asi nebude. Dostal pochvalu, že se na poslední fotečku na nás juknul. :-)
    Adaneth   | 09.06.2018 19:41:08 | Reakcí: 3, poslední: 13.06.2018 00:15:54
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: 38+1
      Uteklo to,vid? Za chvilku budes mit mimusko 
      Krasna fotka s pejskem! Mas vse super nachystane. Uz se tesim,az vlozis fotku miminaka. Zrovna dnes jsem koukala na fotky Hanicky z porodniho salu a pak jaka to byla doma mala housenecka.
      Myšice   | 10.06.2018 20:35:57
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: 38+1
        Uteklo to strašně rychle. Ale byl to krásný čas. Řídím se heslem, 'vždy připraven' :-) Fotky mrňouse pak určitě vložím. :-) Miminka jsou prostě krásná :-)
        Adaneth   | 10.06.2018 20:50:14
        Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: 38+1
      tak to vám to hezky vychází,my se už do porodnice také podívali,od minulého víkendu 2x,dnes jsem tam byla v rizikové poradně na ko.,a víkend jsem ze sebe vychrlila hned pod tvým příspěvkem,ještě chci stihnout napsat o stř.,kdy jsem byla na otočení prtouse a jak jsme dopadli dnes,jelikož tak do 3dnů už čekáme odjezd,dnes jsem 38+0 a po těch zkušenostech z minulého týdne máme konečně vše nachystané a už jsme doladili i ta jména.
      moc hezká fotka s hlídačkou 
      tak at se vám daří,přeju pohodový zbytek těhu a prtousek at jde ven jako po másle   ,budu se těšit na fotky 
      Lenka/79   | 13.06.2018 00:15:54
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Těhotenství: 29. týden až porod (strana 835)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×