Inzerce
Inzerce
Inzerce

Artizia - diskuze

  • Artizia
    Včera u gyndr to bylo super. On je fakt bezvadnej. Ptal se mě, jestli teda bych chtěla nějakou antinu, tak říkám, že jo. A on jakou? Tak říkám, že nevím :D, že si přijdu, jako bych tam byla poprvé. Tak mi krásně všechno vyjmenoval (mimochodem máte některá zkušenosti s vaginálním kroužkem? Prý se to zavede, není to cítit, uvolnuje se z toho nějaký hormon a pak se vyndá a po MS se zavede další... zaujalo mě to, ale nešla jsem do toho). Nakonec jsme se domluvili na pilulkách. Vyzpovídal mě ohledně rodinné anamnézy a všeho důležitého (fakt velmi důkladně) a poptal se, co od antikoncepce očekávám (to mě pobavilo - řekla jsem, že očekávám, že neotěhotním :)) a předepsal mi celkem novinku Artizii. Složením je shodná s Logestem, který mi tu holky doporučovaly a je levnější.
    Dnes jsem pročítala diskuzní fora a převažovaly kladné zkušenosti a názory. Tak teď už jen počkat do MS a pak nezapomínat. Jak mě upozornoval doktor - prej hlavně nesmíte zapomínat. Tak mu říkám, že když zapomenu, tak se holt budeme zase vídat častěji. Což ho rozesmálo :))) Honafu by to potěšilo, vid? :))
    nadule1   | 13.01.2011 10:18:15 | Reakcí: 20, poslední: 18.01.2011 18:49:39
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: Manželství po porodu, životní styl, sex po porodu (strana 57)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×