Inzerce
Inzerce
Inzerce

Náš týden - diskuze

  • Náš týden
    Teda tento týden ale utekl rychle. A vcelku byl stálý koloběh.
    Pondělí -ráno vyrazíme na logopedii, Anička pro jednou spolupracuje, a pak hurá do školky, já na docela šílenou pohádku O Budulínkovi, ale klientům se líbila, po práci vyzvednout děti a hubky šupky domů. Pomalu jsem cítila že mně začíná pobolívat v krku.
    Úterý - začínám umírat s krčkem, i tak honem děti do školky a já do práce.
    Středa - taťka má dovolenou a odvádí holky do školky, já mažu k doktorce a následně do práce.Anička se školkou jede do divadla, Tery je naopak smutná že malí nejedou. Odpoledne se stará taťka, hurá mužu spočnout
    Čtvrtek - hurá je lépe, ve školce brečí Anička že nechce do jiné třídy, ach moje nervy. Valím do práce, odpoledne až na zastávce zjišťuji že jsem v práci nechala v ledničce nákup  a pro jistotu mi poprvé ujíždí bus skoro před nosem, no naštěstí za 10minut jede další.
    Pátek - už zase skáču přes kaluže, holky zapluli bez slz do školky a já mám čas si jít pokecat na zubárnu za bývalou kolegyní. V práci vcelku pohoda, odpoledne vyzvedávám holky mezi posledníma, ale nesou to statečně, jen kdyby neremcali nad jídlem a po O spali. Uf je večer a já jsem ráda že konečně zalehli a já si užívám ticho domova s nohama na stole. Víkend bude po delší době rodinný, tak jsem zvědavá jak dopadnou plány.
    Ady.S   | 21.09.2018 21:26:02 | Reakcí: 1, poslední: 21.09.2018 21:28:43
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3677)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×