Inzerce
Inzerce
Inzerce

Mám hotovo :) - diskuze

  • Mám hotovo :)
    Poslední dny teda šílený ,ale mám všechno nakoupeno ,poslední dárky ještě dneska dopolko ,byla to makačka,lidi jak pominuty ,no jako každý rok . Ale mám hotovo ,i zabaleno ,vše je ve sklepě ,takže jestli nás vykradou tak máme po vánocích . Cukroví napeceno a zdobim to příležitostně . Barca dneska naposled ve škole a pak jde až 13.1. protože jedeme na hory ,takže super skoro měsíc volno bez vypravování   do toho všeho frmolu jsem ještě sebou zavarovala sklenice s jídlem ,ale ok ,dala jsem to a hlady neumreme . V pondělí jsme byly vs rodina plavat a Róza s Kryštofem tam tak vyváděli že jsem fakt byla ráda že byl i chlap ,protože sama se 3 dětma bych to prostě nedala . Navic ty dva byly fakt kouzelný ,ale uhlídat je ! Od středy Kryštof nudli u nosu a od včera i Róza . No co by to bylo za Vánoce bez virózy , že   stromek už máme na balkóně ,kapra koupíme do vany v neděli . Chlap bude průběžně v práci ,ale na Štědrý den bude letos doma .
    Minulý víkend kamarádka slavila 40,tak jsme se zase všechny "holky" od léta sešly a bylo to strašně fajn .
    Ještě musím vyzehlit horu prádla ,vyčistit rybicce akvárko a tak ,ale to už je brnkačka .
    markíla   | 19.12.2019 22:50:11 | Reakcí: 3, poslední: 21.12.2019 11:14:32
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Mám hotovo :)
      Provokaterko  ale tady se to uz taky trochu rysuje. Darky vicemene zabalene na pude. Dnes jeste musim vyzvednout dve knizky v Moste,pac uz je nemeli na poslani,ale jen par vytisku na kramech, tak alespon ze v tom Moste. Cukrovi mam 5druhu hotovych, kosicky musim naplnit a pak jeste vosi hnizda. Nakupt v Nemecku a u reznika hotovy. Tak jeste vydrhnout gauc, pro kapra skoci chlap k peňáči. Jinak na horach byla sibir, fucelo a byla kosa, bobovacka super a na trzich na gulasi jsme malem umrzli. A uz je zas po snehu a to mame lyze nachystane,jen vyrazit. Jeste ze se da jit na zimak nebo k hypernove na brusle. Honzik jezdi s hrazdickou,ale bavi ho to. Fanda bez,ale je to spis takove chozeni. V nedeli jeste vyrazime do Drazdan,cekala jsem,az Hane sundaj sadru. Tak ji ma dole,ale musi se jeste mesic hlidat, je to srostle jen na povrchu,to je neco ji uhlidat. Je to hrozna siska padava.sice umi na kole a tak,ale jak jsem na ni koukala,tak chodi jako rocni, rozbehne se a spadne, to meli i kluci a zustalo jim to teda  uzijte si hory!!!!!!! Snad uz se ochladi a krasne svatky!!!!
      Myšice   | 20.12.2019 08:25:01
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Mám hotovo :)
        Hi hi hi ,já věděla že se chytneš   a o že mám zabaleno a napeceno jedt neznamená že tu mám uklizeno ,spíš naopak . Ještě dneska odpolko čekám jedno stříhání ,pak vxluxuji a vytru , tím se to tu hned pozvedne   a když k tomu ještě umyju koupelnu ,tak už to tu bude přímo dokonalý   dárky jsem musela mít hotové do včera ,protože ode dneška mám holky doma a už se bez nich nikam nehnu . Super že jste byli na lyžích a sáňkách,to my známe jen z televize   ale na brusle chodíme ,to jo,Rozárka má hrazdičku jen když si chce u ní chvíli odpočinout ,jinak obě jezdí už docela solidně . Za rok postavím i Kryštofa ,to jsem na tu hroudu zvědavá   myslela jsem že bych ho nechala už letos na šlajfkách ,ale nemůžu je najít,tak na to prdím ,aspoň si nic nezlomí . Se divím že Haničce sundali sádru tak brzy kór když to ještě nemá úplně srostlé . Ale tak snad vědí co dělají . Hlavně že jst to obě zvládly   Drážďany musí být krásné . Já byla opět na Staromaku ,dneska se všema ve stanici přírodovědců a protáhla je nazdobeným Smíchovem ,v poledne lidí jak kdyby nikdo nepracoval ,tramvaje narvaný,o obchodech ani nemluvím , naštěstí jsme nešli nakupovat .
        markíla   | 20.12.2019 14:36:42
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: Mám hotovo :)
          Uklid mam normalni, potrebovala bych vydrhnout troubu,ten gauc je uzenej, jinak nic navic jsem nedelala. Kuchyn jsem myla i nahore v listopadu.. Jinak prosim te,vcera v tom Moste katastrofa, knizku pro chlapa, z intern.objednavky normalne prodali. Nechapu,jak to muzou udelat, takze pod stromkem ma jen dva male měkouše a super kniha, komiks providence od borrowse dorazi az 27.nastesti jsem jeste sehnala obchod kde par vytisku meli. Jedu z toho kramu a telefon, pani Svejdova,nezapomnela jste,ze mame dnes do pul druhe? Skola, skolka. Bylo pul treti, nastesti tam bylo deti jeste sest, a ja vezla jako prezent tekuteho kaprika  vina z Moravy,tak jsem to vyzehlila. Doma pak uz jen tradicni bengal, kluci se vrazdili, H ma slicu pod okem, F je poskrabanej na krku.
           
          Nevim,jestli jsem ti psala,ale muj chot do toho vseho jeste varil s kamaradem jeden vikend pivo, pak to bylo u nas ve sklepe, kvaseni, lahvovani. Dnes etikety a vecer je ochutnavani, tak doufam,ze zitra do Drazdan odjedem.
          Jeste par fotek zimy z min. Soboty 
          Myšice   | 21.12.2019 11:14:32
          Reagovat | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3730)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×