Inzerce
Inzerce
Inzerce

Domovní schůze - diskuze

  • Domovní schůze
    Včera jsem od rána otravovala P,že ve středu má být se mnou,že jsme byli domluvení.Ráno jsme spolu jeli za revizním doktorem na rehabilitace,kde mu měl napsat rozvrh,jenže mu dal zas brouka do hlavy,že má nárok i na něco jiného.Tak uvidíme co to bude,zatím mu to nikdo nevysvětlil.
    Pak jsem si vyřizovala já svoje nákupy,potom jsem doma uvařila oběd ,spinkli jsme si a volala mi mamka.
    Byli už dvě hodiny a to měla končit ta jeho.P ,ale byl se mnou a šli jsme na pivo.No stejně mu zavolala až v 5 a zase uražená,že k ní nejde bo my už měli domovní schůzi.Co se tam vše událo napíšu ve 48h.Po schůzi jsme ještě zůstali do zavíračky v hospodě.Potom doma už jsme šli jen spát.
    Já ted na truc nechodím s P na obědy ,doma oběd mám uvařený,ale nemám kdy si ho sníst,tak jsem včera jen snídala.Koukám,že se dá přežít jen na kofolách.
    No a dnes jsem chtěla jít od rána na koupák,jen jsme čekali na plynaře,ten už tu byl.Ale asi nepůjdu,už se mi nechce.Musím dokoupit pár věcí a uklidit si doma.
    Honafa   | 22.06.2017 09:35:19 | Reakcí: 3, poslední: 23.06.2017 09:23:28
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku

Téma: DNES: Můj dnešní program, počasí dnes, nálada dnes, DNES slaví (strana 3513)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×