Inzerce
Inzerce
Inzerce

Naše svatba... - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Seznam úkolů a finance (strana 1).

  • Naše svatba...
    Docela mě překvapila cena svatby na zahradě s porovnáním ceny v restauraci!Skoro žádný rozdíl,určitě bych se přikláněla to mít bez práce v restauraci.Před 14ti dny jsme se rozhodli také zvládnout naplánovat svatbu do dvou měsíců a vypadá to na dobré cestě.Ceny mám jiné,ale už vím,že o něco překročím plánovaný rozpočet než jsem plánovala,ale zase jsem na něčem ušetřila,protože jsem nevěděla opravdové ceny.Kupodivu jsem chtěla vydat míň peněz za šaty,ale prostě to co bylo do 5 tis. se mi nelíbilo,tak jsem rozpočet překročila.Nelituji.Na prstýnky jsem měla max 1tis /chirurgická ocel/,ale také asi překročíme rozpočet.Taky to nebudou vyhozené peníze a ještě uvažuji nad videem.Dost vdaných kamarádek jsou za video moc vděčné,tak dám asi na ně.Lepší aby mi bylo líto peněz než nenatočených vzpomínek :-)
    rajskaa   | 10.10.2013 12:25:14 | Reakcí: 1, poslední: 10.10.2013 15:03:27
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Naše svatba...
      Hele i u nás to mělo určitý vývoj. Také jsem měla určité představy a pak realita byla jiná, ať lepší, či horší.
      Já rozhodně video nechtěla - a stejně nás nakonec brácha natáčel - raději nevidět :oD. (Taky sem si říkala, kdo by na to koukal - já?? tak sentimentální nejsem a vidět se ještě na záznamu?? úplně mi stačí, vidět se na fotkách :oD ... ale to je vysloveně o mě, mém pohledu na sebe a vůbec na život. Mám natočeno třeba, když mi předávali diplom na vejšce, to byla taky událost jak nevím co a jestli jsem se na to jednou podívala, tak je to moc.)
      Nicméně, uvidíš, jak se to u nás vyvíjelo, měnilo, prostě, jak to nakonec dopadlo!
      Buik   | 10.10.2013 15:03:27
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Seznam úkolů a finance (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×