Inzerce
Inzerce
Inzerce

fondue - diskuze

Příspěvek z diskuzí: masové fondue (strana 1).

  • fondue
    Musím se přidat s malými vychytávkami.Večeříme takto s přáteli poměrně často.Z romantického důvodu jsme si koupili na líh,ale elektrický je lepší.Plamínek je stálý a pokud je vás hodně ,tak při rychlejší frekvenci smažení to líh nestihne zahřát.To je osobní zkušenost.Maso předem nenakládáme,ale kvůli zkřehnutí to taky vyzkoušíme. Každému na talířek dáme nakrájenou sirovou zeleninu na dlouhé plátky: mrkev, papriku, salát. okurku a řapíkatý celer.Ten je po namočení do omáček vynikající.
    No a na omáčky je nejlepší universální směs z majolky ,ušlehané a lehce oslazené šlehačky ,přidávám i kys. smetanu.To rozdělím na tolik dílů. kolik chci druhů omáčěk a jen dochucuji.Např. křenem, česnekem, hořčicí a cibulkou......................Je to na fantazii každého.A je to mňam     
    l.fabka   | 27.10.2008 06:56:26
    Reagovat | URL příspěvku

Téma: masové fondue (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×