Inzerce
Inzerce
Inzerce

Jaké maso? - diskuze

  • Jaké maso?
    Jaké hovězí maso k rajské omáčce a jak ho připravit?
    zdeni20   | 29.03.2017 18:18:53 | Reakcí: 2, poslední: 29.03.2017 19:25:32
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Jaké maso?
      Já dávám hovězí přední, např. kližku - uvařím z ní vývar a maso dám k rajské. Nebo oháňka je na vývar výborná, ale tu si musím v řeznictví speciálně objednat. Hlavně libové, vše tučné z toho odkrojím :-).
      Calamity J.   | 29.03.2017 18:43:57
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: Jaké maso?
        jj, hlavně libové...to jsem zapomněla dodat...přítel ani já tlusté maso nemáme rádi  
        zdeni20   | 29.03.2017 19:25:32
        Reagovat | URL příspěvku

Téma: Rajská omáčka podle tygřímámy (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×