banner

Postup

Těsto: 4 vejce, 200g krystalu, 200g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 100ml mléka, 100ml oleje
Vrchní vrstva: 500ml mléka, 1 vanilkový pudink, 1 lžíce moučkového cukru, 2x zakysaná smetana, 1 vanilkový cukr, moučkový cukr dle chuti, 1 skořicový cukr
Postup: Ušleháme vejce s cukrem, přidáme mouku, prášek do pečiva, mléko a olej, vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink, který nalijeme na buchtu a dáme péct.  Upečenou buchtu ještě horkou polijeme zakysanou smetanou, kterou jsme smíchali s vanilkovým a moučkovým cukrem a posypeme skořicovým cukrem. Necháme ztuhnout a pak ochutnáme :-)

Fotogalerie

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

CHŘESTOVÉ ZELÍ

Následující recept:

Řezy Afrika

Skořicový moučník - diskuze

Je to božské
dneska jej udělám,už se těším
tak už se to peče a jsem zvědavá na výsledek
už jsem to udělala,3/4 plechu je pryč,je to nebezpečně dobrý

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

25 %
17 hlasů

69 %
47 hlasů

6 %
4 hlasy

Celkem hlasovalo 68 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici