Inzerce
Inzerce
Inzerce

Dobrý den, už od svých 15ti let jsem měl - diskuze

Příspěvek z diskuzí: Kvasinková infekce (strana 1).

  • Dobrý den, už od svých 15ti let jsem měla problém s kvasinkovou infekcí brala jsem na to různé zaváděci prášky jako Mackmiror apod... Ale pořád se mi to vracelo a nemohla jsem se toho zbavit, vždy mě to přešli na pár týdnů, ale pak zase. Už 2 roky mám přítele ale když jsme spolu začli spát začalo to znovu takže jsem dostávala pořád nějaké zaváděcí prášky, ale i tak to přetrvávalo. Teď je to už nějaký čas co jsme s přitelem kvůli mé časté nemoci nespali a když jsem před měsícem byla u pani doktorky tak mi řekla, že tam mám jen nějaký drobný zánět a dala mi opět prášky na zavádění do pochvy, když jsem se dobrala tak jsem si koupila Wobenzym, protože by mi měl dát dohromady zase poševní stěnu, kterou jsem měla poškozenou a proto když jsme chtěli spolu s přítelem spát tak mě to bolelo a pálelo při močení. Teď jsme to chtěli s přítelem zkusit znovu po takové době, ale opět nastal problém, že mě to začlo bolet a pak i trošku pálet takže jsme museli přestat. Vžky když se do mě chtěl přítel dostat tak jsem opravdu trpěla bolestí, už nevím co s tím. Někde jsem dokonce četla že to může být spojené s psychikou, ale pochybuju, že bych podvědomě nechtěla spát se svým přítelem. Opravdu moc Děkuji za odpověď.
    Kikuša19   | 15.04.2015 21:17:20 | Reakcí: 1, poslední: 22.04.2015 05:48:29
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      Dobrý den, pokud máte opakující se kvasinkové infekce, jednou z možností je vyrobení autovakcíny proti kmenům kvasinek, které se u vás nejčastěji objevují v kultivaci. Zeptejte se na to vašeho gynekologa. Wobenzym je určitě také dobrá volba stran regenerace sliznic. Ale co se týče těch zánětů, o autovakcíně bych přemýšlela. Někdy také pomůže změnit životosprávu - omezit sladké, ale to už jste možná zkoušela. Pokud máte pálení při močení, může být původcem vašich potíží i močová infekce.
      MUDr. Veronika Ťápalová
      Baby on line   | 22.04.2015 05:48:29
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Kvasinková infekce (strana 1)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×