Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Bulharka

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Klidně zbytek guláše.Nebo uvařené hovězí masíčko v hrnci s cibulí , mrkví a brambory.To potom rozmixovat,přidat hořcici,syrovou cibuli,okořenit pepřem,solí,a mletou paprikou.Přidat ještě tatarku a kečup.

A je to.

Maže se to na topinky,nebo se to jí s rohlíkem,jak kdo chce.

autor: Honafa    Poslední změna: 21.02.2011 21:19:23
Předchozí článek Vajíčková pomazánka se smetanou Další článek Rybičková pomazánka
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×