Recept: Křehký makový koláč - buchta

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

2 vejce

1 šálek kr. cukru

1 šálek oleje

1 šálek mléka

2 šálky polohrubé mouky

1 prdopeč

1 vanilkový cukr

1 šálek mletého máku ( může být i nepomletý )

Vyleji na plech a peču na 180° na špejli.

Je vynikající, křehký - můžete pomazat marmoškou a polít čokoládou, ale nám chutná nejvíc takhle "light"

autor: Zavadilka    Poslední změna: 02.08.2010 14:17:34
Předchozí článek Sypaný koláč Další článek Drobenková hrnečková buchta
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Další informace
Inzerce