Inzerce
Inzerce

pekárna - diskuze

  • pekárna
    tak jsem dělala už potřetí bagetky,ale nevímkde dělám chybu,jsou až moc křupavé až tvrdé..uvnitř jsou chutné...a to je dělám podle návodu,..prosím o radu
    lojzinek   | 09.07.2009 20:24:58 | Reakcí: 8, poslední: 11.07.2009 20:41:09
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: pekárna
      Je to moc oleje.Bud v těstě,nebo jak to potíráš.
      Honafa   | 10.07.2009 13:35:52
      Reagovat | URL příspěvku
      • \
        RE: pekárna
        já tam ole nedávám,je to recept jen voda - 170 ml,3/4 lžičky soli,280 g mouka a 1 lžíce oleje, 12 g droždí..toho oleje tam dávám opravdu jen tu lžíci...
        lojzinek   | 10.07.2009 18:10:22
        Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: pekárna
          Co nastavit nižší stupeň tmavosti kůrky?
          Ady.S   | 10.07.2009 18:18:49
          Reagovat | URL příspěvku
        • \
          RE: pekárna
          já s tím měla stejný problém,nechávám na tom vlnitém plechu déle vykynout i 15-20 min.,u těchto pekáren je jen jeden program na pečení baget a chtělo by to někdy míň nastaveného času,je to nevychytané,mělo tam být nastavení i na bagetky. 
          Valča   | 10.07.2009 19:08:45
          Reagovat | URL příspěvku
          • \
            RE: pekárna
            akorát je blbé,že to musíš dát péct než ti vyprší ten limit na program bagety 
            Valča   | 10.07.2009 19:09:41
            Reagovat | URL příspěvku
            • \
              RE: pekárna
              Já nevím, občas se mi také stávalo že byli tmavší. Ale včera jsem pekárnu po dobu pečení asi dvakrát otevřela a byli krásně zlaté. Když změníš stupeň tmavosti kůrky, změní se ti i čas pečení  
              Ady.S   | 11.07.2009 11:13:39
              Reagovat | URL příspěvku
              • \
                RE: pekárna
                Ale u programu bagetky u pekárny Moulinex je čas pevně stanovený,tam si to nemůžeš nijak nastavit,snad jen hlídat a vypnout dřív 
                Valča   | 11.07.2009 12:16:48
                Reagovat | URL příspěvku
                • \
                  RE: pekárna
                  To máš pravdu že je to daný programem, ale u světlé kůrky je to počení 46min, u střední 42min, a u tmavé 53minut- tskoro 10minut rozdíl musí být znát na barvě. A u té světlé ty topný tělesa tak nesvítí(nepečou), to jsem už vyzkoušela, když se mi zdáli bagetky moc tmavý.
                  Ady.S   | 11.07.2009 20:41:09
                  Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 39)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×