Inzerce
Inzerce
Inzerce

Amoletky - diskuze

  • Amoletky
    Tak mě napadlo,když udělám moc amoletového těsta jestli je lepší nasmažit amolety a pak je zmrazit,nebo jak to dělám já nakrájím ho na nudle a pak je zmrazím a potom hodím přímo do polévky,nebo zmrazit to těsto a pak z něho někdy nasmažit amoletky?
    Američani to kupuji jako polotovar,tak myslím,že mrazit by to šlo.
    Myslela jsem ,že mi dnes hodně zbude,ale nakonec nezbylo.
    Honafa   | 06.04.2012 15:21:05 | Reakcí: 2, poslední: 07.04.2012 20:47:28
    Reagovat | Skrýt reakce | URL příspěvku
    • \
      RE: Amoletky
      to jsem nezkoušela mrazit ani v jedné variantě. Mě když zbydou palačinky (amolety nedělám, ale předpokládám, že to je totéž) tak z nich třeba spáchám nějaký moučník (naskládám to do dortové formy a proložím tím, co je zrovna k mání)
      corelia   | 06.04.2012 16:56:41
      Reagovat | URL příspěvku
    • \
      RE: Amoletky
      U nás málo kdy zbydou, a když už tak nechám v krabičce usmažené do druhého dne a pak dojim.
      Ady.S   | 07.04.2012 20:47:28
      Reagovat | URL příspěvku

Téma: Vaření, pečení, domácí pekárny, odšťavňovače (strana 179)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×