Recept: Broskvové himaláje s tvarohem

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

1. těsto:

- 2 hrnky hl. mouky

- 1 hrnek cukru

- 1 hrnek mléka

- 1/2 hrnku oleje

- 2 vejce

- prášek do pečiva

2. těsto:

- 2 tvarohy

- 1 vanilkový cukr

- 1 hrnek moučkového cukru

- 1 vanilkový pudink

- 2 vejce

- 1 hrnek mléka

broskvový kompot nebojiné ovoce

 

Nejprve si našleháme vajíčka s cukrem, přidáme olej a zbytek surovin na první těsto.

Pak si připravíme druhé těsto tak, že všechny suroviny vyšleháme šlehačem až vznikne řídké těsto.

Na vymazaný a vysypaný pekáč nalijeme nejdřív polovinu prvního těsta, na to dáme celé druhé těsto, navrch pokrájené broskve a nakonec druhou polovinu prvního těsta.

Pečeme zvolna na cca 130 stupňů. 



autor: corelia    Poslední změna: 19.02.2012 12:09:42
Předchozí článek Skoro linecké mafinky Další článek Dort (výborný)
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×