Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Skořicový moučník

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Těsto: 4 vejce, 200g krystalu, 200g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, 100ml mléka, 100ml oleje
Vrchní vrstva: 500ml mléka, 1 vanilkový pudink, 1 lžíce moučkového cukru, 2x zakysaná smetana, 1 vanilkový cukr, moučkový cukr dle chuti, 1 skořicový cukr
Postup: Ušleháme vejce s cukrem, přidáme mouku, prášek do pečiva, mléko a olej, vlijeme na vymazaný a vysypaný plech. Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink, který nalijeme na buchtu a dáme péct.  Upečenou buchtu ještě horkou polijeme zakysanou smetanou, kterou jsme smíchali s vanilkovým a moučkovým cukrem a posypeme skořicovým cukrem. Necháme ztuhnout a pak ochutnáme :-)




autor: Pettule    Poslední změna: 13.05.2010 17:33:58
Předchozí článek Řezy Afrika Další článek Dort Zubáček
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×