Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Béřovický králík

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

2 dcl oleje,

1 lžicka soli

2 lžičky kečupu

2 lžičky hořčice

1 lžička pepře

1 lžička sladké papriky

1 - 2 cibule

5 stroužků česneku

králík

 

postup: ze surovin si namícháme marinádu do které naložíme maso nejméně na 24 h. Pak přikryté, podlité trochou vody pečeme do měkka. Po upečení slijeme výpek a zahustíme smetanou.

autor: Jana A    Poslední změna: 21.01.2014 08:44:45
Předchozí článek Kuře (králík, krůta) v marinádě
s houbičkama a cibulí
Další článek Kuřecí steaky s brusinkovou omáčkou
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×