Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Selská krkovice

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

80 g slaniny

2 větší cibule

4 plátky vepřové krkovice bez kosti

pepř a sůl podle chuti

40 g sádla

1 lžička mleté sladké papriky

200 ml vývaru

6 velkých brambor

Plátky masa na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Necháme odležet, mezitím pokryjeme dno hrnce plátky slaniny, na ně rozložíme pokrájenou jednu cibuli na kolečka. Druhou cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na sádle. Přisypeme mletou papriku, zamícháme a sundáme ze zdoje tepla. Odleželé plátky masa naskládáme do kastrolu na kolečka cibule, zasypeme částí smažené cibulky, dáme další plátek, zase zasypeme částí cibulky, tak spotřebujeme všechno maso a cibulku.Na závěr do hrnce rozložíme oloupané omyté brambory nakrájené na větší kostky. Vše zalijeme vývarem, přiklopíme poklicí a dusíme cca 2 hodiny.

autor:    Poslední změna: 13.02.2012 13:24:12
Předchozí článek Kuřecí stehna na bramborách Další článek Krůtí Frikasé
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×