banner

Postup

600 g hovězího, malé pivo Guiness (dávám to, které zrovna mám doma), 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 větší mrkve, 6 sušených švestek bez pecek, olej, bobkový list, snítka tymiánu, pepř, hladká mouka, vývar


 


Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme česnek na plátky a orestujeme, směs vyjmeme a osmahneme maso dohněda, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme pivem a vývarem ve stejném množství. Přidáme připravenou cibuli s česnekem,mrkev na kolečka a veškeré koření. Po hodině dušení pod pokličkou na mírném ohni přidáme švestky a dodusíme bez pokličky do měkka a do zhoustnutí šťávy. Podáváme s bramborem.

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Matyášuv šleh

Následující recept:

Podzimní buchta

Irské hovězí - diskuze

díky díky díky, nevím co zítra vařit a mám ct na hovězí, už ho mám vytažené a zítra to udělám
Okamžitě vyzkouším. Děkuji
jůůů,vyzkouším
Nehorázně slintám.Díky za inspiraci

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

18 %
8 hlasů

78 %
35 hlasů

4 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 45 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici