Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Cmunda po kaplicku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

uzené maso

zelí,cibule,tuk

brambory,vejce,koření,mouka

 

Připravíme si těsto na klasický bramborák a uvaříme zelí (přílohové), uzené maso nakrájíme na tenké plátky,smažíme bramboráky a na talíři vrstvíme :

bramborák

maso (opečené)

zelí

bramborák

(vyfoceno bez poslední vrstvy) :-)

Dobrou chuť ♥



autor: lucie73    Poslední změna: 02.04.2011 16:23:01
Předchozí článek Masové kuličky Ikea s omáčkou Další článek Grilovaný losos po mexicku
Diskuze
  • Vypadá to báječně.Ja to spíše plním dovnitř už na pánvičce.To je lepší variante-to vrstvení.
    Honafa   | 02.04.2011 20:31:26
    Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×