Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Sekaná roláda bez rolování

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

tak jsem si tu přečetla recept na masovou roládu v srnčím hřbetu a inspirovalal jsem se....sekanou roládu milujeme, ale když mi na ní nejvíc záleží, tak praskne, roztlemí se a obsah napůl vyteče...takže, tady je návod bez rolování

-mleté maso, ochutit jak jsme zvyklé  ,nahrubo strouhaný sýr, najemno nakrájená cibulka, nebo porek, kyselá okurka, párek, řidší míchaná vejce

fantazii se meze nekladou, dejte tam to, co máte rády, nám vyhovuje takhle

dortovou formu nebo zapékací misku vyložíme papírem na pečení, dáme asi dvě třetiny masové směsi, uděláme z masa vyšší okraje, posypeme vrstvičkou sýra, na to rozprostřeme vychladlá míchaná vejce, posypeme cibulkou, poklademe pravidelně párkem a okurkou, zasypeme druhou půlkou strouhaného sýra.přikryjeme zbytkem masové směsi, hezky to spojíme s okraji a dáme péct jako klasickou sekanou

Pozor!Protože maso pouští štávu a ta nemá kam odtékat, nechte na kraji trochu místa, aby ten tuk šel vybrat před dopečením lžící...já to neudělala a fuj, jak to vyteklo do trouby....pak jsem to tedy normálně vylila a dala ještě dopéct, aby byla roláda křupavá i okolo...

musím říct, že končím s rolováním, ikdyž i tahle praskla, tak se to zas hezky spojilo, když to vychladlo a hlavně nemusím drhnout pekáč, papír se krásně sundá a forma je napečená minimálně.

Dobrou chut!







autor: janca11    Poslední změna: 15.09.2010 18:12:06
Předchozí článek kuřecí kousky dle medox Další článek lososove placicky
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×