banner

Postup

Ingredience: vepřové maso, žampiony, smetana ke šlehání (230-250 ml), tvrdý sýr, hladká mouka, sladká paprika, 1 lžíce sójové omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, česnek, sůl, pepř, olej Postup přípravy: Maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a potřeme česnekem utřeným se solí. Smícháme hladkou mouku, sladkou papriku a pepř a v této směsi maso obalíme. Zprudka opečeme na oleji na pánvi. Maso uchováme v teple. Ve výpeku orestujeme žampiony, nakrájené na plátky. Do pekáče vložíme maso na ně naskládáme orestované žampiony a posypeme nahrubo nastrouhaným tvrdým sýrem a zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali sójovou omáčku a hořčici. Zakryté dáme zapéct. Omlouvám se, jestli se tento recept už zde vyskytl, nemám čas vše pročíst. Tohle je mé totálně zamilované jídlo, určitě vyzkoušejte, nebudete litovat. Nejraději si to dáváme s bramborovou kaší. :-)

Sdílejte stránku

Medailonky Šumava - diskuze

To zní hodně dobře,zkusím
hmm..to zní hooodně dobře. Co nejdřív to vyzkouším
tak toto taky zkusím uvařit
dneska budu vařit

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

17 %
4 hlasy

78 %
18 hlasů

4 %
1 hlas

Celkem hlasovalo 23 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Desatero péče po 40
Know-how od odborníků. Tradiční i progresivní oblasti péče o tělo i duši po 40. Pouze pro odvážné, přemýšlivé, schopné vytvořit si vlastní recept.
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40