Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Karbenátky v zelí

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Mleté maso(hovězí,vepřové),sůl,pepř,vajíčko,majoránka,cibulka na drobno,strouhanka,olej na smažení.
Sklenice sterilovaného bílého zelí,dva masoxy,asi 200 ml vody.
 
Uděláme si karbenátky,které z lehka osmažíme na oleji.Vyjmeme a vložíme do zapékací misky.Na masíčko dáme zelí tak,aby karbenátky lehce vykukovali.Potom si v horké vodě rozpustíme masoxy a zalijeme tím karbenátky a zelí.Přiklopíme a pečeme asi 1-1,5 hodinky posledních 15 minut pečeme odkryté.Podáváme s vařeným bramborem.


autor: Pralinka    Poslední změna: 19.11.2009 15:22:26
Předchozí článek Honafí masový koláč Další článek Králík na zelenině
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×