Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pečená masová roláda v igelitové folii

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Já roládu kupuji,ale dá se udělat doma. Koupit folii a provázek a vyrobit doma.Roláda je šťavnatá,drží pěkně vcelku a peče se vlastně ve vlastní šťávě.Dávám do pekáčku na trochu vody.Igelit se nepropíchává.Peče se na 160-170 st.asi hodinku a půl.Krájím z praktických důvodů až po zchladnutí,roláda se nerozype,položím plátky zpátky do pekáčku a znovu v troubě ohřeju.Je to výborné!!!!


autor: lucie73    Poslední změna: 09.10.2009 12:41:29
Předchozí článek Plním ráda,vše co najdu Další článek Kuřecí plátky na mandlích a na medu
Diskuze
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×