Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: BŮČEK V OSTRÉM ZELÍ

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
400 gr libového bůčku nebo plecka
1 pytlík nebo sklenice steril.kysaného zelí
1 feferonka(nebo chilli)
5 stroužků česneku
1 lžíce solamylu
olej,zázvor,pepř a sůl
---------------------------------
Maso pokrájíme na silnější nudličky,okořeníme,osolíme,promícháme se solamylem a dvěma lžícemi vody a necháme 10 min.odležet.Pak ho rychle osmažíme na oleji,přidáme zelí,jemně nasekanou feferonku,tenké plátky česneku,promícháme,trochu podlijeme a přiklopené dusíme doměkka.Dělá se to ve Wokk pánvi ale jde to samo i v hrnci.
--------------------------------------------
Příloha:vařené brambory nebo chlupaté knedlky-i když to vypadá jako divoká kombinace tak to stojí za to,holky,je to fakt mňamka.
autor: lucie73    Poslední změna: 17.06.2009 00:07:52
Předchozí článek Rybička Další článek CHILLI SMĚS
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×