Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Z obyčejného-exkluzivní masíčko

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Inspirovala jsem se Babicou a jeho křidýlky.Já jsem to trošku změnila.Udělala jsem normálně na pánvičce přírodní řízky,maso,sul,pepř a opekla.Dělala jsem vepřové i kuřecí.Pak jsem je vytáhla a na pánvičku dala med,kečup,citronovou štávu,pepř a udělala takový sirup.Do toho jsem vrátila masíčko a ještě to v tom propekla,to se na to nalepilo a byla to uplná dobrota.K tomu zeleninu a bramborovou kaši.Do té jsem rozmixovala mrkev.A děti si přidávali a přidavali až skoro praskli.






autor: Honafa    Poslední změna: 12.05.2009 18:18:52
Předchozí článek Chlapská večeře Další článek francouzke brambory trochu jinak
Diskuze
Reagovat na příspěvek
  • Gábi, já taky používám med docela hojně. Na doslazení rajské (polévky i omáčky), na marinádu, na pečené kuře, osmahla jsem na něm i dušenou karotku, potírám tím někdy pečené koleno, jako doplněk k číně máme rádi ananas osmahnutý na medu ... no a samozřejmě taky klasika, na chleba a do čajíku    
    Renča   | 08.11.2009 15:19:58 | Reakcí: 1, poslední: 08.11.2009 18:57:43
    Reagovat | Zobrazit reakce | URL příspěvku
    • \
      RE:
      jj, při pečení ho taky dávám hodně, udělá to pak tu krásnou krustičku , ale hlavně, chutná dětem    
      Small   | 08.11.2009 18:57:43
      Reagovat | URL příspěvku
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×