Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pangas v těstíčku

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
pangas, nebo jiná rybka, porce dle potřeby
máslo, sůl, pepř
cibule
na těstíčko:
150g najemno strouhaného sýra
1 kysaná smetana
3 stroužky česneku
lžíce citr. šťávy
lžíce strouhanky
lžíce oleje

Rybu osolíme, opepříme a vložíme do máslem vymazaného pekáčku, kam jsme dali najemnou nakrájenou cibuli. Ingredience na těstíčko smícháme v misce, zahustíme strouhankou a natřeme z vrchu na porce ryby a dáme péct nezakryté cca půl hodky na 180°C. Je to výborné, příloha jaká kdo chce, třeba bramborová kaše nebo jen salát.
autor: iridales    Poslední změna: 01.04.2009 14:00:40
Předchozí článek Opilé kuře. Další článek Hraběnčiny řezy
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×