banner

Postup

Suroviny:80dkg vepřového masa-plec,olej,2 velké cibule,grilovací koření,2 velké mrkve,1/2 hlávky menšího zelí,1/4l smetany na vaření(šlehačka)
Na oleji zpěníme cibule nakrájené najemno,přidáme maso nakrájené na kostičky,okořeníme grilovacím kořením.Dám docela dost,vyvaří se.Podliji vodou a dusím skoro doměkka.Když je maso téměř měkké,přidat mrkev nastrouhanou nahrubo a zelí nakrájené na jemné nudličky.Když je měkká i zelenina,zalít smetanou.Je možné dochutit solí a pepřem.Jako příloha knedlíky,rýže,těstoviny.
Přeji dobrou chuť!

Sdílejte stránku

Předchozí recept:

Míša řezy

Následující recept:

Ovocné knedlíky naruby

Ukrajinský guláš - diskuze

Gulas s mrkvi uz jsem delala a dokonce i muj antizeleninovy manzilek si pochutnaval. tak mu tam zkusim jeste vrazot to zeli
... no to vypadá slibně
Mrkev a zelí nasypu taky kdekam (nastavím, když je třeba míň masa) - takže vlatně vařím ukrajinsky

Děkuju

To může být mňamka! Něco jako segedýn,ale s mrkví...
Mňam....
No,tak to se mi úplně sbíhají sliny

Vybraná anketa

Souhlasíte s omezením odkladů za současného zrušení přípravných tříd?

16 %
6 hlasů

79 %
30 hlasů

5 %
2 hlasy

Celkem hlasovalo 38 unikátních návštěvníků

Diskuze 0

Mohlo by vás zajímat

Knihy vysoce hodnocené odborníky i rodiči zaštiťuje matka-lékařka Jana Martincová.

Žena po 40 – sebevědomá a v kondici

Jak být šik a fit i po 40
Unikátní publikace pro ženy, nejen po 40, v níž jedna z autorek podstoupila omlazující proces přirozenějšími metodami na vlastní kůži. Inspirujte se desaterem nejen pro ženu po 40! Jediná komplexní kniha o období po 40. Omlazení přirozenými metodami!
cena pouze u nás: 349 Kč
Žena po 40 – sebevědomá a v kondici