Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Pribináček

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

500 g měkkého tvarohu, dávám 2 vaničky po 250 g, jednu 1,1 % tuku, druhou 40% tuku. Ale není to nutné, můžete podle sebe, jaký vám víc chutná.

5 lžic mléka

4 lžíce cukru

1 vanilkový cukr

asi 30 g másla

Všechny suroviny dáme do mixéru a šleháme tak dlouho, dokud není směs bez hrudek. V receptu byl asi myšlen šlehač, ale já mixuju v normálním mixéru.

Můžete nechat jen bílý a podle chuti přidat jen cukr. Nebo můžete přidat rozmixovat pár piškotů nebo kakao. Třeba i čokoládu, marmeládu... Záleží na chuti a fantazii.

Rozmixovaný Pribináček nalijeme do sklenic a dáme do chladničky aspoň na 30 minut vychladit.

autor:    Poslední změna: 13.03.2011 15:07:51
Předchozí článek Pavoučí karbanátky Další článek vydatna vyzivna snidane
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×