Inzerce
Inzerce
Inzerce

Recept: Česnečka podle tygřímámy

Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Oloupu a nakrájím na malé kostičky 5 větších brambor, dám do hrnce a přidám 1 l vývaru. Mívám ho v mrazáku. Pokud není, zaliji vodou a přidám kostku bujonu. Ochutím celým kmínem a solí. Když jsou brambory měkké, přidám 1 rozkvedlané vejce a několik stroužků česneku. Záleží na jeho původu, český je nej.

Když naliji polévku na talíř, povrch ozdobím strouhaným eidamem - krásně se v horké polévce rozpustí.

autor: Baby on line    Poslední změna: 07.08.2013 23:42:42
Předchozí článek guláš Další článek Pórková s mixovanou mrkví a bramborem
Diskuze
Reagovat na příspěvek
Komerční sdělení
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×